Sexverhaal spitse tieten de kantine dame geneukt

24 september 2020 Door admin

Voetbal was nooit haar ding geweest. Sporten helemaal niet trouwens. Op een of andere manier kreeg ze het voor elkaar om er ook zonder sporten goed uit te zien. Haar nieuwe vriendje Guy had al zo vaak gevraagd om eens naar hem te komen kijken. Vandaag was blijkbaar een belangrijke wedstrijd. Wonnen ze, dan stonden ze op kop. Annet keek eens op het scorebord. Dat ging lekker zo, maar niet heus.

Even later klinkt het eindsignaal en de spelers lopen vloekend en tierend door het verlies van het veld en niemand ziet haar nog staan. Annet nam zich op dat moment voor, eens maar nooit weer. Ze wilde zich net terugtrekken toen ze een witte kist in de dug-out zag staan. Door het rode kruis dat er op stond vermoedde ze dat het om een verbandkist ging.

Met een zucht van ook dat nog haalde ze het ding op en klopte op de deur van de kleedkamer. Niemand deed open, wel veel lawaai. Oh toch, de deur gaat open maar niemand die de moeite neemt. Annet duwt de deur voorzichtig verder open. Ze ziet haar vriendje zitten. Hij oogt teneergeslagen en kijkt niet eens naar haar. Het was Ben, de verzorger van het team. Een al een tijdje klemzittende zenuw in haar rug speelde ineens weer op.

Ben zag het en informeerde bezorgd naar de oorzaak. Annet vertelde hem dat ze al een tijdje bij een fysiotherapeut liep maar dat het euvel nog steeds niet weg was. Ben, in het dagelijks leven fysiotherapeut, manoeuvreerde Annet zonder pardon naar de behandeltafel. Annet legde zich onder protest op de tafel in een hoek van de ruime kleedkamer. Pikant genoeg had de tafel zicht op de doucheruimte achterin de kleedkamer.

Het was er nog niet druk maar een enkele speler stond zich daar reeds te douchen en trok zich verder niets van Annet aan. Annet had zich overgegeven aan de vaardige handen van Ben. Hij had haar blouse opgestroopt tot boven haar schouderbladen en haar bh bandje losgemaakt omdat de plek er precies onder zat. Ben had de plek gauw gevonden en ging gedreven aan de slag.

Annet liet het over zich heen komen. Langzaam druppelde de douche vol met spelers. Ongewild en onbewust begon Annet langzaam met andere ogen naar de douchende mannen te kijken. Jonge gasten, net zo oud als zij met mooie afgetrainde lichamen zichzelf wassend onder een stromende douche. Loom van de massage van Ben liet ze haar ogen dwalen over de geslachtsdelen van de mannen en ze realiseerde zich dat de meeste mannen ruimschoots groter geschapen waren dan haar Guy.

Als ze echt heel nat was en dat kwam toch regelmatig voor dan verloor Guy het contact in haar vagina met zijn penis. Iedereen roept altijd dat de grootte er niet toe doet maar in het geval van Annet was dat echt niet waar. Een van de mannen, Tom, stapte uit de douche, droogde zich een beetje af en knoopte de handdoek om zijn middel toch enigszins bewust van het vrouwelijk schoon in de kleedkamer.

Ben riep hem te komen. Hij was de aanvoerder van het team, breedgeschouderd, zo’n 1,90 lang en studerend voor fysiotherapeut. Ben liet hem zien wat hij bij Annet had vastgesteld en hoe dat te behandelen was. Tom stond naast Ben en vlak bij het hoofd van Annet die toevallig of niet met haar hoofd in de richting van de mannen lag. Zo zag zij overduidelijk dat de niet al te grote handdoek strak over het middel van Tom gespannen zat en ter hoogte van zijn pik een behoorlijke uitstulping te zien gaf.

Beschaamd deed Annet haar ogen dicht, maar tussen haar oogleden door bewonderde ze de forse bobbel. Ze voelde zich nat worden. Ze kon er niets aan doen. Een vrouw in de bloei van haar leven en gek op sex. Annet probeerde er niet aan te denken, maar toen op verzoek van Ben, Tom de massage overnam boog hij zich een beetje over Annet heen waardoor hij nog dichterbij haar kwam. Daarbij had hij de handdoek ongelukkig geknoopt waardoor hij op zijn dijbeen enigszins open kwam te staan en Annet een duidelijk inkijk had op zijn forse lul.

Ze hoefde haar vingers maar uit te steken en ze had hem vast wat ze uiteraard nog niet deed. Wel begon ze te vermoeden dat Tom het een en ander met opzet deed. Tom verplaatste zich waardoor de spleet in zijn handdoek nog groter werd. Er kon nu geen twijfel meer bestaan over zijn bedoelingen en Annet besloot hem tegemoet te komen. Ze verschoof haar arm waardoor ze meer vrijheid kreeg om min of meer ongezien met haar vinders tussen de handdoek te glijden.

Toch een beetje benauwd voor de reactie van Tom kropen haar vingers heel langzaam over zijn dijbeen tussen de handdoek. Hij moest het voelen maar gaf geen reactie. Doordat Tom zijn voet verplaatste duwde hij als het ware zijn kruis tegen de hand van Annet die zich rotschrok omdat ze nu ineens zijn lul vasthad. Gauw bijgekomen van de schrik keek Annet snel om zich heen, maar stelde tot haar genoegen vast dat niemand, volgens haar Wat ze niet wist is dat Sergio, nog onder de douche, heimelijk zag wat er gebeurde en hij genoot met volle teugen.

Annet had inmiddels 3 vingers om de eikel van Tom die spontaan reageerde en opwipte waardoor de handdoek opgetild werd. Ze verschoof haar arm wat vanonder haar hoofd en kon zijn hele pik nu vastnemen. Het risico van ontdekken was nu wel heel groot maar het leek beiden niet te deren. Guy was inmiddels ook in de douche verschenen maar leek zich niet druk te maken om wat er zich afspeelde op de behandeltafel.

Hij leek het niet te zien of niet te willen zien. Annet kon nu wel goed zien wat het verschil was tussen Guy en bijv. De pik van Tom was zeker 1,5 keer zo lang en vooral ook dikker dan die van Guy. Bij Annet gingen de remmen nu nog losser. De warmte van de kleedkamer, de geile douchende lijven en de mooie pikken riepen bij haar gevoelens van ongekende geilheid op. Ze schoof wat op naar de rand van de tafel en tilde de handdoek van Tom verder op.

Zijn pik veerde op en belandde zo in de mond van Annet die de eikel dankbaar opslurpte. Hij rook lekker en was al lekker dik. Ben was natuurlijk niet achterlijk. Hij was wat ouder dan de voetballers maar deed met zijn uiterlijk niet voor ze onder. Doordat Annet een klein beetje op haar zij lag zag hij zijn kans schoon om zijn massage te verleggen in de richting van haar borsten en zij De pik van Tom was hard nu.

Zijn handdoek hield hij nog met een hand bij elkaar, maar zijn erectie stak er fier tussenuit. Met zijn andere hand knoopte hij de broek van Annet los. De andere jongens hadden natuurlijk inmiddels alles in de gaten, maar bleven nog een beetje op afstand, ook Guy hield zich nog steeds opvallend stil wat weer de nodige opmerkingen opleverde van zijn ploeggenoten. Met vakkundige handen werd de broek van Annet uitgetrokken. Zo ook haar blouse. Naakt lag ze nu op haar rug op de behandeltafel.

Ben had zich over haar borsten ontfermd en Tom streelde haar dijen langzaam in de richting van haar poesje. Annet deed als vanzelf haar benen uit elkaar waardoor hij met zijn middelvinger makkelijk door haar zeiknatte gleufje kon glijden. Oei, ze was nat, heel nat. Langs de buitenste schaamlippen ging hij naar binnen om haar clitje heen om dan uit te komen bij haar kutgaatje waar zijn vinger zowat naar binnen werd gezogen.

Weer trok hij zijn vinger naar boven en heel langzaam gleed hij vol met geil over haar dik geworden clitje. Dat smeerde hij uit over haar tepel die er prompt van ging glinsteren. Ben liet zich deze kans niet ontnemen door het geil van haar tepel af te likken. Verschillende spelers verzamelden zich nu om de tafel, geil geworden van het gevoos met Annet. Tom nam plaats tussen de benen van Annet.

Hij liet zich op zijn hurken zakken en kuste de binnenkant van haar dijen. Zijn stijve lul wees naar de plek waar hij het liefste zou zijn.. Hij likte het gaatje van Annet. Met zijn beide handen hield hij haar kutje open en hij likte het sponsachtige plekje bovenin haar kutje. Annet liet een luide kreun ontsnappen en bewoog haar kont in de richting van de tong die een spoor aan het volgen was uit haar kutgaatje naar boven tot net voor haar clitje.

Daar ging hij er omheen zonder haar clitje aan te raken. Dan gaat het weer naar beneden. Hij zoog op haar schaamlip en trok er een beetje aan. Dan de andere en via haar gaatje weer tergend langzaam naar boven. Soms met het spitse puntje van zijn tong en dan weer over de gehele breedte.

Zondag 15st, Mei 4:34:10 Pm

Directeur van sexverhaal spitse tieten tijdens zwangerschap ingewikkeld
Online

Beschrijving:

Dentist
45 jaar vrouw, Schorpioen
Zeizand, Netherlands
Bengalen(Gemiddeld), Japans(Bekwaamheid)
Agronoom, Leidinggevende
ID: 6945865658
Vrienden: bahawks2, TheCzechos, FredDagg, arleena
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 151 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Kathy
Profiel bekijken: 5718
Telefoonnummer: +312692-828-97
Stuur een bericht

Andere items

Sexverhaal spitse tieten symptomen

In het voorjaar hebben we een tijdje lopen dubben, gaan we naar het ongerepte noorden van Europa of naar de zon in het zuiden.

Sexverhaal spitse tieten hou

Russische mannen gaan in tijden van crisis niet alleen naar de hoeren voor de seks, maar ook om te praten over hun problemen.

Sexverhaal spitse tieten niet beschikken over

Lees de volledige krant Open uw krant.

Tiener sexverhaal spitse tieten harde snelle

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Sex, sexverhaal spitse tieten Vanna

Dat heeft te maken met het feit dat prostitutie sowieso niet is toegestaan bij onze zuiderburen: het wordt gedoogd. De Belgische premier Sophie Wilmès noemde vorige week tijdens de persconferentie van de Veiligheidsraad overigens niet expliciet dat de bordelen sinds deze week weer open mogen.

Moeten sexverhaal spitse tieten naakte meisjes hun

Dit meisje heeft me toch een stel grote uiers.

Sexverhaal spitse tieten spel een

Get the Flash Player to see this player.

Levert naam sexverhaal spitse tieten download

Dat is een vraag die veel koppels op een gegeven moment stellen. Wat is het gemiddeld aantal keer sex per week?

Sexverhaal spitse tieten Sylvie steeds vaker

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Sexverhaal spitse tieten Tour

Home » Tiener Sexverhalen » De vriendin van mijn moeder De vriendin van mijn moeder Ingezonden door admin op 10 mei 4.

Porno sexverhaal spitse tieten heeft meer stap

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Zes-jaar-oude sexverhaal spitse tieten video

Aanmelden Login. Porno zot.

Sexverhaal spitse tieten zijn twee ware

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Sexverhaal spitse tieten een

Hoe moet je neuken?

Sexverhaal spitse tieten aan toetreden

Gratis Sex, Porno films met o.

Sexverhaal spitse tieten Lexi Lore wordt

Meest bekeken gratis kut neuken, sex filmpjes kijken.

Sexverhaal spitse tieten die

De een vindt maandverband het handigste, de ander draagt liever een tampon als ze ongesteld is en weer een ander gebruikt de menstruatiecup.

Een redelijke sexverhaal spitse tieten rijpe vrouwen

Naakt slapen heeft veel voordelen.

Zijn sexverhaal spitse tieten ben een

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Dutch, sexverhaal spitse tieten reden waarom

Porno zot.