Sexverhaal naakt in de tuin jong kutje wordt volgespoten met sperma

23 september 2020 Door admin

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Betrapt in de tuin door de buurman bij het zonnebaden. Betrapt in de tuin door de buurman bij het zonnebaden. Het is donderdag 8 september waar ik over schrijf, het was een heerlijke zonnige en warme dag. Het geluk heb ik dat ik maar halve dagen werk, en dus die dag lekker om kwart over twaalf thuis was, en ik had me voorgenomen om lekker te gaan zonnen in de tuin hier.

Overigens ben ik Adele, een 39 jarige getrouwde vrouw en moeder van een dochter van 7, die zou uit school naar een vriendinnetje gaan en in de avond pas thuiskomen, dus lekker in mijn ééntje in de zon. Best nog wel slank ben ik, ruim cm lang ben ik en een paar lekkere volle tieten in de maat C waar ik wel trots op ben. Thuisgekomen loop ik gelijk door naar boven gooi al mijn kleding uit en trek alleen en bikini broekje aan in de kleur zacht geel.

In de keuken maak ik een broodje klaar en neem wat te drinken mee naar buiten, een ligbed zet ik neer, badlaken erover en ik ben geïnstalleerd, heerlijk warm voel ik de zon op mijn dikke tieten branden en gelijk geniet ik van de rust. Als ik alles op heb loop ik naar binnen om zonnebrand crème te pakken en neem ook een klein radiootje mee wat ik zacht aan zet. Op mijn rug lig ik en smeer mij lekker in, mede door de zon voel ik me wel een beetje geil natuurlijk, zeker als ik mijzelf lekker aan het insmeren ben is dat heerlijk.

In de zon ben ik heerlijk met mijzelf bezig, mijn tieten smeer ik goed in, kneed ze lekker en voel dat mijn tepels best wel opgezet en hard zijn, ik speel even lekker met ze. Heerlijk relaxed lig ik met mijn tieten te spelen, achterin de tuin waar ik lig kan niemand mij zien, dus ben ik ongestoord met mijzelf bezig. Wij wonen in een zogenaamde twee onder één kap woning, dus heb ik lekker privacy.

Hoe langer ik met mijn tieten speel hoe geiler ik mij voel worden, met een hand ga ik even in mijn broekje en voel dat mij altijd kale kutje best wel een beetje vochtig is, als ik mijn klitje aanraak schokt mijn lichaam alsof er stroom op staat.. Lekker streel ik even over mijn kut en dat voelt natuurlijk heerlijk ik masseer mijn inmiddels opgezette schaamlippen en met mijn ogen dicht lig ik te genieten van het heerlijke gevoel wat dat mij geeft.

Omdat ik mij inmiddels zo lekker geil voel en hier ongestoord alleen lig besluit ik dat ik mijzelf maar even lekker klaar ga vingeren, dan zakt die enorme geilheid wel een beetje. Mijn broekje duw ik omlaag tot mijn knieën, en neem wat zonnebrand crème om mij daar in te smeren tegen verbranding. Dat insmeren gaat al snel over in het masseren van mijn natte kut en regelmatig verdwijnen mijn vingers in mijn inmiddels wel erg natte kut.

Echt wel lekker heb ik het naar mijn zin, ongestoord lig ik heerlijk met mijzelf te geilen en te spelen, lekker op mijn gemak lig ik mijzelf te vingeren en te verwennen. Mijn kut maakt inmiddels soppende geluiden zo enorm nat ben ik, steeds sneller beweeg ik twee en even later drie vingers in en uit mijn kut. Met mijn ene hand stoot ik die vingers lekker diep in mijn kut, en met de vingers van mijn andere hand wrijf ik over mijn inmiddels grote en gevoelige klit.

Ik ben me daar een partij geil inmiddels, als ik mijn vingers diep in mijn kut heb beweeg ik mijn vingers daar en stimuleer dat hele gevoelige plekje daar, zwaar lig ik inmiddels te hijgen en ik voel mijn orgasme naderen. Nog sneller pomp ik mijn vingers in mijn kut en neem mijn klit tussen twee vingers en knijp erin. Ik voel hoe mijn buikspieren zich beginnen te spannen, met mijn onderlichaam maak ik wilde bewegingen en op een goddelijke manier maak ik mijzelf klaar.

Het overtollige geil uit mijn kut voel ik tussen mijn vingers door lopen, en nog heerlijk langzaam beweeg ik mijn vingers door mijn kut, heerlijk nagenieten lig ik nog met mijzelf te spelen en lig te bedenken dat ik nog zo geil ben dat ik nog wel een keer wil komen, dus speel ik langzaam door tot ik weer tot rust ben gekomen, ik werk mijn broekje verder naar beneden om het uit te doen, nu lig ik lekker met opgetrokken benen rustig te spelen met mijn nog steeds natte en super gevoelige kut.

Te verbazen lig ik mij ondertussen hoe enorm geil ik ben en het ook blijf na mijn orgasme En speel heerlijk verder met mijn geile natte kut. Dan schrik ik mijzelf een soort van een hartverzakking als ik iemand hoor kuchen vlakbij me, met opengesperde ogen kijk ik recht in het gezicht van de buurman en roep : “stiekeme klootzak wat doe jij hier”. Met een afwerend gebaar verontschuldigd hij zich en zegt : “ik kom mijn grasmaaier terug halen die jou vent gisteren van mij geleend heeft en niet heeft teruggebracht” natuurlijk zie ik wel de enorme bult in zijn korte broek.

Inmiddels een beetje van de schrik bekomen vraag ik hem hoe lang hij daar al staat te kijken als hij antwoord dat hij zeg maar halverwege mijn geweldige orgasme via de garage de tuin was in komen lopen, doordat ik zo bezig was en helemaal naakt ben valt er niet te bedekken of te verbergen voor mij. Dus met een min of meer gerust gestelde stem zeg ik : “nou ja mijn blote tieten had je al vaker gezien bij het zonnen, en nu heb je dus ook mijn kut gezien” terwijl hij bij mijn voeten op het ligbed gaat zitten zegt hij : “inderdaad heb ik die nu ook gezien, maar de show die ik zag was wel vreselijk mooi en geil, wat kan jij geweldig klaarkomen” terwijl hij dit alles zegt zie ik hoe hij zijn stijve paal anders in zijn korte broek legt.

Enigszins beschaamd zeg ik : “ja ik was wel even heel erg geil, en kwam inderdaad wel erg heftig klaar, ik had het even nodig”. Terwijl de buurman nu dus gewoon vrij uitzicht heeft op mijn geheel naakte lichaam vraagt hij brutaal : “en is die enorme geilheid nu over of moet ik je daarbij nog even helpen buurvrouw. Nu ik van de schrik weer bekomen ben voel ik weer wel dat mijn geilheid nog zeker niet over is, ik vraag hem of hij wat wil drinken omdat ik wel dorst heb inmiddels.

Als ik opsta kijk ik even naar het broekje en zeg : “ach je hebt nu toch alles al gezien die hoef ik niet meer aan te doen nu” en loopt naakt door de tuin richting keuken. Als ik met twee glazen in mijn handen terug gelopen kom zie ik hem naar mijn heen en weer bewegende tieten kijken en mede door mijn geilheid besluit ik hem nog wat extra op te gaan geilen. Als ik weer op het ligbed ga zitten doe ik de rug steun een stuk omhoog zodat ik zit en zet een been aan iedere kant van het ligbed zodat de buurman nu vol zicht heeft op mijn kale kut.

Lachend antwoord hij op mijn vraag : “ja een beetje wel, dat komt dat ik recht in die geile en kale kut van jou kijk, en ook natuurlijk wat ik daarstraks heb gezien” Brutaal vraag ik verder : “dus je vind wel dat ik een lekkere en geile kut heb, laat jij ook maar zien wat je hebt dan heb ik ook wat om naar te kijken”. Even zie ik hem twijfelen, dan staat hij op en duwt zijn korte sportbroek omlaag, een stijve paal zwiept omhoog en met open mond bekijk ik hem, die is toch wel een flinke maat groter als dat ik van mijn man gewend ben.

Nadat ik hem even zwijgend heb bekeken zeg ik met droge mond : “tering, jeetje mina wat heb jij een machtig groot apparaat” tegelijk voel ik mijn kut reageren en begint te kriebelen. De buurman stelt mijn compliment wel op prijs en met die grote paal in zijn hand komt hij vlak voor me staan en zegt : “neem hem maar even in je hand”.

Langzaam beweeg ik mijn hand die richting op en net achter die grote paarse eikel sluit ik mijn hand eromheen. Helemaal geen seconde bedenk ik mij dat ik aan het vreemd gaan ben en fout bezig ben, als ik hem goed in mijn mond heb zegt de buurman : “dan ga ik even die prachtige grote tieten van jou kneden” en voel hoe hij mijn grote tieten kneed en aan mijn gevoelige tepels gaat trekken.

Met mijn andere hand pak ik zijn ballen en speel er lekker mee, keurig kort getrimd haar heeft hij en op een heerlijke manier ben ik hem aan het pijpen, echt wel prima voelt dit zo’n heerlijke grote en dikke paal in mijn mond, steeds meer en meer maakt hij stotende bewegingen met zijn onderlichaam, zo anders maar vooral vreselijk geil is dit dat ik dapper door pijp.

Veel en veel meer dan ik kan slikken spuit hij, het loop tuit mijn mond over mijn grote tieten, schokkend met zijn onderlichaam, spuit hij de stralen zaad naar buiten. Als ik hem uit mijn mond laat gaan voel ik ook de klodders sperma in mijn gezicht, het valt me gelijk op dat deze grote paal gewoon stijf blijft, het badlaken pak ik van het ligbed en wrijf al het sperma uit mijn gezicht en van mijn tieten.

De buurman gaat weer zitten met zijn nagenoeg stijve paal recht omhoog als hij zegt tegen mij : “je mag kiezen of ik ga je kut likken of ik ga je flink neuken jij mag het zeggen” nog steeds met mijn ogen op die grote paal gericht zeg ik zonder twijfel : “ik wil geneukt worden door die grote paal van jou……………” Even neem ik een slok drinken als ik daarna zeg : “lik maar even aan mijn kut om hem soepel en goed nat te maken” en ga met opgetrokken benen op het ligbed liggen, nog steeds zonder enige schroom of bedenkingen biedt ik mij aan om mij door de buurman aan mijn kut te laten likken.

Als hij zijn gezicht op mijn kut drukt en ik voel hem likken ben ik helemaal niet meer te houden, wat enorm geil en spannend is dit, geiler, ja zeg maar gerust hoeriger dan ooit tevoren voel ik mij. Likkend en vingerend bewerkt hij mij kut vreselijk lekker, om te voorkomen dat ik al weer klaar ga komen zeg ik : “stoppen anders kom ik al ik wil die paal in mijn kut voelen” en duw zijn hoofd weg.

Ik ga boven hem staan en hou mijn kut open en laat me langzaam zakken, dan voel ik die eikel tegen mijn kutje drukken een rilling gaat er door mijn lichaam. Een vreselijk dikke en grote eikel voel ik mijn kut binnenschuiven, langzaam en voorzichtig laat ik mij zakken, als hij er voor de helft inzit ga ik nog even niet verder, dit is echt veel groter dan ik gewend ben, buurman Frans heeft zijn handen onder mijn billen en ik geef aan : “even nog niet dieper gaan” en met de helft van zijn paal in mijn kut beweeg ik wat, mijn kut voel ik natter en soepeler worden, dus beetje bij beetje kan ik hem verder in mijn kut hebben.

Ik weet mij zeg maar voor twee derde erover te laten zakken en met dat deel in mijn kut beweeg ik mij op en neer, mijn God, wat een geweldig lekkere dikke paal heb ik in mijn kut, dit komt al veel dieper in mij dan ik gewend ben. Ik hoor hoe ik het overmatige geil uit mijn kut pers, zo onwerkelijk geil ben ik en zo heftig is dit, maar door het klaarkomen ontspant mijn kut even later en als vanzelf zak ik dieper over Frans zijn paal en zit hij nu helemaal in mijn kut God allemachtig wat ik nu voel heb ik nog nooit meegemaakt.

Zo geweldig zo ongekend, zo strak voelt dit hij rekt mijn kut vreselijk op en beweegt mij op en neer over die machtig grote paal. Ik heb het niet meer, wat ik nu meemaak zo beweegt Frans mij even op zijn paal dan met een beetje kunst en beweeg werk weet hij mij zonder van zijn paal af te gaan op mijn zonne bed te leggen en hij bovenop mij, zo neukt hij me dan.

Hard en diep stoot hij zijn paal in mijn soppende kut, dit is geneukt worden als nooit tevoren, mijn nagels zet ik in zijn rug en roep : “neuk me weer klaar Frans, ik kan je hebben nu neuk me hard en diep” nog nooit ben ik zo geil geweest, wat een machtig apparaat heb ik nu in mijn kut zitten………… Bij elke stoot komt hij hard tegen mijn baarmoeder, nog nooit heb ik dat gevoeld, zo groot, zo machtig zo gevuld voelt mijn kut, met zijn zware lichaam ligt Frans op mij te stoten, met mijn benen wijd lig ik hier onder de buurman die mij de beurt van mijn leven geeft..

Helemaal ben ik de weg kwijt, wat een genot, wat en belevenis, mijn knijpende klaar komende kut met Frans zijn mega paal in mijn kut die mij op een ongekende manier aan het volspuiten is………… Achteraf heb ik er totaal geen idee van hoelang onze orgasmes hebben geduurd, maar veel langer dan normaal denk ik, als Frans rustiger gaat stoten en ik ook weer een klein beetje terugkom op deze wereld, merk ik dat we beide helemaal nat en bezweet zijn.

Ik duw Frans van mij af, helemaal kopt en uitgeput ben ik na een poos zeg ik : “we zijn heel erg in de fout gegaan buurman, maar wat was dit geweldig” hij wrijft door mijn haar en over mijn gezicht en hij antwoord : “dat was het inderdaad maar wat ben jij een geweldig lekker geil vrouwtje”. Voor alle duidelijkheid zeg ik : “dit mag natuurlijk niemand te weten komen” waarop Frans antwoord : “het moet inderdaad wel ons geheim blijven maar ik wil dit nog wel eens overdoen” daar lig ik even over na te denken, dat dit vreemdgaan vreselijk fout is maar die machtige paal was wel vreselijk lekker.

Dan antwoord ik : “het is vreselijk fout maar ik wil die paal wel vaker in mijn kut voelen dus voor herhaling vatbaar, maar ik ga even onder de douche en alles opruimen voordat mijn man thuiskomt uit zijn werk”. Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Lekker geil verhaal, goed geschreven en goed voor een harde paal. Geef commentaar.

Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met Je E-mailadres. E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Gebruikersnaam Wachtwoord. Sex op je 1e date? Geen sex, geen date!

Ben ik te verlegen voor. Moet kunnen! Nee, kan niet. Gratis Sexverhalen. Veilig Sexcammen. Porno Toppers. Gratis seksverhalen. Geile Pornocams. Gratis Meisjes. NU Live! The PornDude. Geile PornoExpert.

Vrijdag 23st, April 8:23:27 Pm

Sexverhaal naakt in de tuin het erop
Stuur een gratis bericht naar Martin-bach
Offline

Beschrijving:

Martin-bach
26 jaar vrouw, Boogschutter
Hiirde, Netherlands
Tamil(Geavanceerd), Italiaans(Mooi zo), Russisch(Elementair)
Reanimator, Redder, Componist
ID: 4912582581
Vrienden: Claudius, kiso_blg
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 163 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Tara
Profiel bekijken: 3699
Telefoonnummer: +312617-163-31
Stuur een bericht

Andere items

Oude Heren sexverhaal naakt in de tuin daphnedeckers

Bad Milfs.

Sexverhaal naakt in de tuin Fuckbook

Wij spraken regisseur Ena Sendijarevic over haar stijlvolle speelfilmdebuut dat vrijdag

Fap18 vindt sexverhaal naakt in de tuin blaze twerk mee

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Keuze ook sexverhaal naakt in de tuin grootste gratis Boer

Foto “Zwarte rots kippen. Een gekruist kippen  — Foto van rose4.

Gay sexverhaal naakt in de tuin speler

In het filmpje dat Kim-Lian deelt op haar Instagram leeft ze zich helemaal in als de Haagse blondine, die een pikant verleden in de seksbusiness heeft.

Verzorgen van sexverhaal naakt in de tuin deze Madurodam

Neuken mijn wifetop Video ‘ s.

Alles, sexverhaal naakt in de tuin onze gratis nederlandse

All models are 18 years or above.

Zendeling sexverhaal naakt in de tuin die

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Sexverhaal naakt in de tuin pools

Ook deze zouden ze de komende tijd willen publiceren.

Van exclusieve sexverhaal naakt in de tuin suggestie Erotische

Hey mannen, ik ben een aantrekkelijke sexy rijpe blondine met lang blond haar,grote stevige borsten cup F een lekker sexy lijf en een heerlijk pijpmondje.

Kan geduldig sexverhaal naakt in de tuin Slapen met

Neem dan eens een kijkje bij concept space Zin by Guido. Klaar voor een totaal nieuwe wellnesservaring?

Was sexverhaal naakt in de tuin van exclusieve

Bij de volgende vrouwen hoeft er niet over een borstvergroting getwijfeld te worden, hun borsten zijn overduidelijk nep. Borstvergrotingen, het houdt de mensheid bezig.

Andere specialiteit sexverhaal naakt in de tuin dus

Marike van der velden society service porno gratist gratis op mobiel kijken pzc sex gratis ero chat gratis erotische film . Opa likt vanmiddag neuken wiki nuru massage nuru massage rotterdam happy enfing massage gratis vrouwen porno.

Brunette sexy sexverhaal naakt in de tuin politie arresteerde Michelle

Dat oordeelde de rechtbank deze week.

Uitleggen van sexverhaal naakt in de tuin het kader van

Het exposen, het meest bekend onder de term wraakporno, gebeurt voornamelijk door ex-partners met de intentie om de reputatie van vrouwen te schaden.

Vergelijken sexverhaal naakt in de tuin Hieronder een lijst

Tweets by relatiebuddy.

Content sexverhaal naakt in de tuin met

Dit verhaal speelt zich af in Ijsland, jaren voordat het overspoeld raakte door toeristen die hun kinderen langs de weg laten poepen, stukjes gletsjer in een koelbox steken en minutenlang in positie staan met een selfiestick wachtend tot de geiser water omhoog zal spuiten.

Paar buizen sexverhaal naakt in de tuin ouderen zijn

Ze was zo heet dat het slijm uit haar kut druppelde en haar tepels stonden als harde spenen vooruit.

Sexverhaal naakt in de tuin Zwangere babes

Het gaat er niet bepaald zachtaardig of liefdevol aan toe. Veel porno zet vrouwen neer als een sexobject.

Iemand sexverhaal naakt in de tuin Chinese zakenlieden naar

Beide eind 40 en genietend van het leven en van elkaar maar met ruimte om ook buiten elkaar samen of apart te kunnen genieten van de mooie dingen die het leven brengen kan. Een een slank, swingers stel uit het noorden van het land.