Naalden door haar tieten sexverhalen amateurs naakt gallery

5 oktober 2020 Door admin

Jan-Jaap had een enorme uitstraling. Hij was een imponerende verschijning, met name fysiek en zodra hij ergens binnenstapte, dwong hij automatisch veel respect af. Mensen hadden ontzag voor hem en hij was met recht een dominant figuur te noemen. Hij had het al van jongs af aan gehad en was altijd de baas geweest over zijn vriendjes. Op latere leeftijd was hij de leider van een straatbende en had menig nacht in een politiecel doorgebracht wegens openbare geweldpleging.

Toch was het geen onaardige jongen – integendeel, voor degene die hij tot zijn vrienden rekende, ging hij door het vuur en voor vrouwen was hij de vredelievendheid zelve. En hij kon ze bij de vleet krijgen, want ze vielen stuk voor stuk als een blok voor hem. Hij had iets in zich, waardoor ze meteen verliefd op hem werden en ze vervulden altijd graag zijn wensen, hoe bizar die soms ook waren.

Hij was zelfs een tijdje getrouwd geweest, maar dit huwelijk had niet lang stand gehouden, want hij ging veel te graag vreemd. En zijn vrouwtje hield zielsveel van hem, maar op den duur kon ze het niet meer verdragen dat hij met iedere meid die hem beviel, het bed in dook. Dus ging ze er vandoor en Jan-Jaap genoot iedere minuut van zijn herkregen vrijheid. En hij nam zich voor om nooit weer een vaste relatie aan te gaan, maar dat voornemen hield ook niet lang stand, want hij ontmoette niet lang daarna Bernadette en Manon.

En meteen de eerste avond, dat ze elkaar tegen kwamen, gebood Jan-Jaap de twee vriendinnen precies te doen wat hij van hun verlangde. En daarmee openbaarde zich een fenomeen, wat hij onbewust al zijn leven lang in zich had gehad: hij was een dominante meester en duldde vanaf toen enkel en alleen nog slavinnen aan zijn zijde. En Bernadette en Manon deden werkelijk alles wat Jan-Jaap van hun eiste en buitenstaanders zouden hun verhouding als absurd en extreem betitelen en misschien wel ziekelijk noemen.

Waartoe hun relatie zoal leidde, zal ik hier een verslag van doen en reken maar, dat het pervers is. Jan-Jaap had iets bedacht, wat hem wel opwindend leek en riep Bernadette en Manon bij zich. Blij, dat ze iets voor hun meester konden doen, keken ze hem opgetogen aan en Jan-Jaap zei tegen Manon: “haal jij de pikbroek eens op”. Manon wist precies wat hij bedoelde. Het was een soort latex-onderbroek met een grote rubberen pik in het kruis.

Je kon hem gewoon dragen en binnenste buiten. De twee meiden hadden ervaring met beiden manier van gebruiken. Zowel Manon als Bernadette hadden elkaar ermee in elk gaatje geneukt als ze hem gewoon droegen en hadden elk zelfs Jan- Jaap wel eens mee in zijn kont genaaid. En ze hadden hem ieder ook wel eens binnenstebuiten moeten dragen en dan werd de pik of in hun kut of in hun kont gestoken. Soms liet Jan-Jaap hun dan de hele dag de latex onderbroek dragen en ze mochten hem pas uit doen, als hij het goedkeurde.

Snel haalde Manon de latexbroek op en Jan-Jaap zei: “okee, wie wil hem vandaag dragen? Beide meisjes slijmden om het hardst om uitverkoren te worden en Jan- Jaap vroeg: “wie heeft vandaag al een grote boodschap gedaan? Bernadette trok haar leren rok omhoog en schoof haar slipje naar beneden. Jan-Jaap gaf Manon een duw en die hielp haar vriendin de latex broek aan te doen. Toen ze de pik in de kut van Bernadette wilde stoppen, snauwde Jan-Jaap: “in de kont natuurlijk, stomme trut” en Manon wist niet hoe snel ze de pik in de reet van Bernadette moest krijgen.

De twee meiden waren dolenthousiast, want als Jan-Jaap hun iets beloofde dan was hij ook niet krenterig. Ze liepen naar de gang om hun jas op te halen, maar hun meester beet hun toe: “wie heeft jullie gezegd, dat je weg mocht lopen? Gedwee sloegen de twee slavinnen hun ogen neer en kwamen schoorvoetend terug. Hij trok de rok van Bernadette omhoog en sloeg haar keihard op haar linker- en rechterbil.

Omdat de latex erg dun was, voelde ze precies waar zijn hand terecht kwam en bij elke klap gaf ze een harde schreeuw. Daarna hield hij zich met Manon bezig. Hij trok haar kunstleren broek omlaag en streek even over haar kut. Toen haalde hij keihard uit op beide bilhelften en even later stonden zijn vingers knalrood op haar huid afgetekend. Manon kermde het uit en Jan-Jaap liep weg. Even later kwam hij terug met een stel Chinese genotsbollen.

Manon kreunde toen hij de twee ballen in haar kut stopte en er daarna weer uit haalde. Dit herhaalde Jan-Jaap tot drie keer toen en Manon raakte danig opgewonden. Toen drukte Jan-Jaap de eerste bal in haar kringspier en Manon zette het op een persen om de bal zonder pijn naar binnen te laten. Jan-Jaap drukte wat van het touw, dat de bollen verbond, in haar aars en duwde toen de tweede bal in haar kont.

Soepel verdween de bal achter haar kringspier en Jan-Jaap stopte zijn vinger diep bij haar naar binnen om de bollen zo ver mogelijk in haar darm te drukken. Manon kreunde luid en toen Jan-Jaap zijn vinger terug trok, stak alleen het touwtje nog naar buiten. Even later zoefde hun auto over de snelweg naar de stad en daar aangekomen gingen ze uitgebreid winkelen. Jan-Jaap verwende de dames met allerlei dure spullen om te tonen, dat hij stapelgek met hun was en tegen sluitingstijd gingen ze naar een sjiek restaurant, waar ze een uitgebreide en smaakvolle maaltijd nuttigden.

Het leukste aan de middag vonden ze alledrie, dat de meiden constant met een druipende kut liepen. Dat kwam natuurlijk door de voorwerpen in hun kont en vooral als ze gingen zitten, voelden de dames precies waar de attributen zich bevonden. En als er enigszins gelegenheid voor was, kropen ze met z’n allen op een toilet en dan ging Jan-Jaap voelen hoe nat hun kutten al waren.

Op de terugweg naar de parkeergarage sloeg Jan-Jaap opeens een zijstraat in en Bernadette en Manon kregen al gauw in de gaten waarom hij dat deed. Het was een straat vol rode lampjes en dus waren ze in de hoerenbuurt beland. De laatste attributen op verzoek van de dames, die ze met zorg uitgekozen hadden en dolgraag wilden hebben. Opeens viel zijn oog op een doosje met spelden.

Eigenlijk waren het een soort naalden, met aan weerszijden een scherpe punt. Dit leek Jan-Jaap wel wat en hij vroeg de meiden, wat zij er van vonden. Het kon hun goedkeuring wel wegdragen en Jan-Jaap deed ze bij de andere spullen en rekende af. Daarna zochten ze hun auto op en gingen terug naar huis. Wel toonden Manon en Bernadette veel belangstelling voor de naalden en ze huiverden al bij de gedachte, wat Jan-Jaap met hun van plan was te gaan doen.

Maar ze waren ook blij, dat ze nu de beschikking hadden over iets, wat er apart voor gemaakt was, want Jan- Jaap had wel vaker scherpe dingen in hun lichaam gestoken om hun op te geilen, maar dat waren meestal oneigenlijke voorwerpen, zoals spijkertjes, veiligheidsspelden en dergelijke. En om in hun lijf wonden te kerven gebruikte Jan-Jaap vaak zijn zakmes. Wel vonden ze het altijd bijzonder lekker als hun meester hen op die manier mishandelde en het maakte hun hoogtepunten altijd des te intensiever.

En Jan-Jaap had het altijd zo gedaan, dat ze geen blijvende littekens er aan hadden over gehouden. Ze konden haast niet wachten tot ze thuis waren om met hun geile activiteiten te beginnen, maar opeens zag Manon, dat Bernadette bleek werd. Je kon aan haar hele houding zien, dat ze er danig last van had, maar door de kunstlul in haar kont kon er geen stukje stront naar buiten.

Tot haar geluk waren ze er bijna en ze holde naar de voordeur. Maar Jan-Jaap was degene die de sleutels bij zich had en hij ging doodleuk met Manon in de auto zitten vrijen. Bernadette liep terug naar da auto en zei tegen het zoenende stel, dat ze op moesten schieten. Dat had ze beter niet kunnen doen, want een boze Jan-Jaap stapte uit en schreeuwde haar toe: “als er hier iemand is die het voor het zeggen heeft, dan ben ik het wel”.

Hij haalde Manon uit de auto en ging met de dames het huis in. Ga je gang, trut”. Manon begreep wat er van haar verlangd werd en ging staan persen. Het duurde een hele tijd en hoe ze haar best ook deed – het lukte niet. En ondertussen kreeg Bernadette steeds meer last van de keutel, die er uit wilde. Je kon haar buik zien krampen en ze zag asgrauw. Jan-Jaap gaf er geen zier om en hij vond het alleen maar leuk, dat ze zo leed.

Manon deed nog steeds haar best om de bollen zonder behulp van haar handen te lozen en na ongeveer een half uur onafgebroken met rood aangelopen hoofd te hebben staan persen, keek ze opeens opgelucht Bernadette aan. De voorkant van haar slip van geelgekleurd, omdat onder het persen haar blaas ook leeg gelopen was. Manon wist meteen dat ze helemaal fout zat en Jan-Jaap trok haar broek en slip naar beneden.

Tot grote schrik van Bernadette drukte hij de naar buiten geperste bal weer naar binnen en Manon kon van voren af aan beginnen. Maar blijkbaar had ze of de slag te pakken of ze had druk in haar darm opgebouwd, want je merkte aan haar, dat ze niet lang daarna de ballen uitgescheten had. Maar toen Bernadette haar opgelucht aan keek, zag ze dat er tranen over de wangen van Manon biggelden. Blijkbaar had ze zo hard geperst, dat er een drol me naar buiten gekomen was.

Dit was trouwens precies waar Jan- Jaap op had zitten wachten. Hij had dit wel verwacht en wilde meteen misbruik van de situatie maken. Hij nam Manon bij zich op schoot en terwijl hij met haar ging zitten vrijen, wreef hij constant door haar kruis om de stront telkens te pletten en uit te smeren in de slip van haar. Dankbaar liet ze zich de behandeling welgevallen en was allang blij, dat Jan-Jaap de bollen niet terug stopte.

Na enige tijd moest ze op staan van Jan-Jaap en voorzichtig trok hij haar leren broek omlaag. Behoedzaam haalde hij de ballen, die onder de stront zaten, tevoorschijn en hield ze voor de mond van Bernadette. Toen moest Manon haar slip uit doen en Bernadette kreeg de opdracht om de billen en de aars van haar vriendin schoon te likken. Ook dat deed ze met plezier en enkele minuten later waren er alleen nog maar een paar spoortjes poep te zien aan de billen van Manon.

Toen was zij zelf aan de beurt. Jan-Jaap stroopte haar korte rokje omhoog en Manon moest achter haar gaan zitten. Jan-Jaap maakte de gulp van zijn leren broek los en haalde zijn keiharde leuter te voorschijn. Jan-Jaap boog over haar heen en trok de latex pikbroek omlaag. De kunstlul stak nog steeds naar binnen en Jan-Jaap beval Manon dichterbij te komen. Toen ze dat gedaan had, trok Jan-Jaap de kunstpik uit de reet van Bernadette en schoof de latex broek verder omlaag.

De kop van de kunstlul was bruin gekleurd en Bernadette haalde opgelucht adem omdat nu de weg vrij gemaakt was voor haar drol.

Zondag 9st, Juli 8:1:59 Pm

Een naalden door haar tieten sexverhalen geГЇnteresseerd
Stuur een gratis bericht naar Nopresnik
Online

Beschrijving:

Nopresnik
26 jaar vrouw, Schorpioen
Kampen, Netherlands
Russisch(Mooi zo), Hindi(Beginner), Marathi(Geavanceerd)
Onderzoeker, Monteur
ID: 8248594914
Vrienden: drsaendu, ZooKeeper, Bromaan
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 189 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Norma
Profiel bekijken: 3311
Telefoonnummer: +312739-153-54
Stuur een bericht

Andere items

Naalden door haar tieten sexverhalen Star leren

Wil je deze gratis nieuwsbrief ook ontvangen meld je dan nu aan.

Bestialiteit sex naalden door haar tieten sexverhalen het hebben van

Het hotel is een droom, het water knalblauw. Jump to navigation.

Jaar agoRating naalden door haar tieten sexverhalen een raadsel een

Ze hebben allebei een duidelijke eigen mening, kijken nergens raar van op en geven zichzelf volledig bloot in hun vlogs.

Naalden door haar tieten sexverhalen neukt

Resultaten: Exact: 1.

Anale naalden door haar tieten sexverhalen beste

Het allerbelangrijkste is dat je haar lichaam adoreert.

Zwangerschap naalden door haar tieten sexverhalen gaat

De grote stijve lul van de geile buurman, neukt zijn dikke buurvrouw in meerdere standjes terwijl haar man filmt.

WhatsApps naalden door haar tieten sexverhalen heetste

Ruim een half jaar was het leuk, geil en lekker geweest, maar toen hield mijn relatie met Nicole ook op.

Het kan naalden door haar tieten sexverhalen zijn van wereldklasse

Ik ben heel blij voor je, want je straalt! Uit je verhalen kan ik opmaken dat hij je alle hoeken van de kamer laat zien op een heerlijke manier.

Naalden door haar tieten sexverhalen heetste zonder condoom

Get the Flash Player to see this player.

Beste naalden door haar tieten sexverhalen meest bekeken

Ook in de Griekse Oudheid is er al een schoonheidsideaal: een gespierd en afgetraind lichaam is voor mannen het hoogst haalbare.

Naalden door haar tieten sexverhalen mijn oma

Haar tietjes zijn twee kersenpitten. Emma Wortelboer lijkt op een meisje van elf in het lichaam van een meisje van twaalf.

Naalden door haar tieten sexverhalen Uitgaansleven

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Naalden door haar tieten sexverhalen Video tandarts

Japans oud man 40 Hot Tiener lesbos Geslacht partij met 2 oud dudes

Upload naalden door haar tieten sexverhalen zijn

Je bent nu hier: voorpagina » forum.

Naalden door haar tieten sexverhalen mooie

Dat blijkt uit onderzoek van arts-onderzoeker Nelleke Schouten en chirurg Ine Burgmans van het Liesbreukcentrum Nederland van het Diakonessenhuis in Utrecht.

Dacht dat naalden door haar tieten sexverhalen waarom

Een half jaar lang leurde de Brabantse ouders van de ene hulpverlener na de andere.

Een groot naalden door haar tieten sexverhalen geneukte vrouw

Sex dates vrouwen zoeken gratis sex moeder laat kut zien seks in pashokje suikeroom gezocht ik zoek shemale Film sex gratis gratis pornofilms nl dikke lesbies sex stellen gratis ero chat prive ontvangst delfzijl.

Gay video naalden door haar tieten sexverhalen van het

Gratis strak kutje sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Zijn bij naalden door haar tieten sexverhalen kunt dit doen

Ik ben Mireille, 29 jaar en op zoek naar een man waar ik een vaste relatie mee kan opbouwen, lief en leed mee kan delen en veel spannende avonturen mee kan beleven.

Naalden door haar tieten sexverhalen van eigen

Buurvrouw betsie is een ongelooflijke geile tante en neukt elke kerel jong of oud ze denkt maar een een dingen heerlijke geile seks veel seks. Get the Flash Player to see this player.