Gewoon op het strand neuken verhaal kleine dikke hoer

6 november 2020 Door admin

Op een gegeven ogenblik kwam ik op een stuk strand terecht waar ineens een naakte man lag, een beetje geschrokken liep ik door tot ik aan het einde van het strand kwam. Hier werd het strand gescheiden door een brede revier monding waar op het puntje een naakte man stond te vissen. Ik had toen pas in de gaten dat dit een naaktstrand was. Ik had onder mijn sport kleding een strakke zwembroek aan omdat ik van plan was een stuk in de rivier te zwemmen maar nu kreeg ik de drang om dit ook naakt te doen.

Al tijden was dit een fantasie van mij en nu had ik de mogelijkheid om deze fantasie waarheid te laten worden, ik liep daarop naar de duinrand toe en zocht een mooi beschut plekje uit. Het moment van de waarheid toen ik mij uitkleedde tot aan mijn zwembroek, niet denken maar doen dacht ik en trok hem uit. Daar stond ik volledig naakt, snel ging ik zitten en al gauw voelde ik me op mijn gemak en door de zon op mijn naakte lichaam voelde ik ook de opwinding.

Nu nog zwemmen dacht ik terwijl ik naar het water keek, vanaf de duinrand was het nog een dikke minuut lopen naar het water maar wederom kon ik mijn opwinding niet tegenhouden en ik stond op. Terwijl ik door de oneffenheden van het strand liep voelde ik mijn lul van links naar rechts tegen mijn lichaam aankomen wat mij nog verder opwond, hierdoor zag ik de lengte iets toenemen waardoor het effect nog groter was. Omdat ik hiermee bezig was zag ik niet dat een oudere vrouw vanaf het water mijn richting opliep, pas op een meter of 15 viel ze mij op.

Deze vrouw was gekleed in een strand jurk en ik schatte haar op een jaar of 45, toen ik zag dat ze naar mijn lul keek schrok ik omdat ik mij realiseerde dat deze al behoorlijk dikker en langer was geworden. Maar gelukkig zei de vrouw hier niets over en begroette ze mij terwijl we elkaar passeerden en kon ik merken dat ze behoorlijk lang naar mijn geslacht aan het kijken was.

Mijn hart ging als een dolle te keer toen ik bij het water kwam en ik was behoorlijk opgewonden door deze situatie. Ik sprong het koele water en ik kan je zeggen dat dat hielp, mijn erectie was wat geslonken maar de geilheid werd erger omdat het gevoel zo naakt in het water geweldig was. Na een minuut of 5 kwam ik uit het water en bleef even zitten aan de rand om op te warmen en mijn lul de kans te geven zich weer toonbaar te maken.

Omdat ik behoorlijk opgewonden was ging dat aardig en al snel had ik weer een normaal formaat. Vanwege de gedachte om weer mensen tegen te komen tijdens het terug lopen voelde ik de zwelling toenemen en stond snel op voordat het te laat was en ik met een erectie over het strand liep. Helaas was het gevoel tijdens het lopen nu nog erger en kon ik mijn lul niet onder controle houden, 2 andere mannen in zwembroek passeerden mij en zage mij en volle glorie.

Met schaamrood op de kaken kwam ik weer bij de duinrand aan waar ik tot mijn verbazing op 3 meter van mijn plek de oudere vrouw naakt zag zitten. Wederom begroete ze mij en ik haar terwijl ik met een zwiepende lul verder liep. In het frans sprak ze me aan en vroeg ze iets, ik had geen idee wat maar uit beleefdheid blijf je automatisch staan en zo ook ik om haar te vertellen dat ik geen frans kon.

Dit begreep ze en knikte instemmend terwijl haar ogen constant naar mijn semie erectie afdwaalden, hierdoor was het hek van de dam en kwam mijn geilheid met volle overtuiging binnen. Mijn erectie zwol naar een snoei harde stijve lul waar je aan zou kunnen hangen, ik schaamde me er wel enorm voor en verontschuldigde me tegenover haar. Met een lach op haar gezicht wuifde ze naar me en kon ik er uit op maken dat het geen probleem was en ze me wel begreep.

Gauw liggen op mijn plek dacht ik terwijl ik wegliep. Uiteraard ging ik op mijn buik liggen om mijn erectie te verbergen maar na 10 minuten had ik in de gaten dat het een verloren zaak was en mijn erectie niet zou afzwakken omdat ik constant fantaseerde over hoe het zou zijn om hier sex te hebben. Ik verzamelde moed en draaide me uiteindelijk om, direct zag ik dus ook die vrouw weer die waarschijnlijk al de hele tijd zat te kijken.

Nu had ik zoiets van ze kijkt maar en ze heeft er toch geen problemen mee. Zo lag ik dus op mijn rug met een snoei harde erectie die niet eens mijn buik raakte zo hard. Ik sloot mijn ogen even en hoorde mensen langslopen maar durfde niet te kijken, bang voor een afkeurende reactie denk ik. Het gevoel wat ik had was immens, geilheid stroomde door mijn lichaam en ik genoot ervan om zo bloot met een erectie op een openbaar strand te liggen voor iedereen die het maar wilde zien.

Toen ik niemand meer hoorde keek ik weer op en ging op mijn ellebogen leunen, direct viel de vrouw me op die naar wat het leek een boek aan het lezen was. Onze ogen kruisen elkaar wederom en wederom lachte ze vriendelijk. Ik was zo opgewonden door deze situatie en besloot een stap verder te gaan, ik stond op en liep naar de vrouw toe en terwijl ik mijn hartslag voelde in zowel mijn borst als mijn erectie vroeg ik haar in het engels of mijn erectie een probleem was op dit strand.

Nou ben ik niet groot geschapen maar het lijkt mij idd een imposante aanblik als je zittend boven je hoofd een snoei harde penis ziet dansen op je hartslag. Toen ze me vroeg waar ik vandaan kwam en bemoedigd door haar positieve woorden nam ik voor haar plaats, uiteraard mijn benen wijd zodat ze goed zicht had. Terwijl wij zo met elkaar spraken verschoof zij iets en pakte een flesje water uit haar tas.

Hierdoor draaide ze zich om en had ik vol zicht op haar kont en zag haar kaal geschoren schaamlippen glinsteren tussen haar benen, toen ze zich weer omdraaide zette ze haar benen ook wijd en nam een paar slokken van het water. Ik complimenteerde haar uiteraard op haar mooie schaamlippen en zei dat ze een mooie vrouw was, terwijl ze me bedankte zag ik letterlijk wat geil tussen haar schaamlippen naar benden lopen.

Toen ik dat zag kon ik me niet inhouden en vroeg haar of ze het erg vond als ik mijzelf zou aftrekken. Even dacht ik er over na om me in te houden en weer weg te gaan maar toen ze weer naar mijn erectie keek pakte ik voorzichtig mijn lul in mijn hand en streelde zacht over mijn eikel. Haar antwoord op deze actie was een onafgebroken blik naar mijn stijve pik terwijl ik er een druppel vocht uitkneep. Heel rustig bewoog ik op en naar terwijl ik haar observeerde en zag hoe haar schaamlippen nat werden van haar geil.

Ze schoof wat meer naar voren en zette haar benen naast die van mij zodat onze knieën tegen elkaar kwamen, zo zaten we wijdbeens naar elkaar geslacht te kijken. Terwijl ik rustig doorging ging haar hand naar haar schaamlippen toen en verdwenen een paar vingers in haar vagina. Een geile kreun kwam uit haar mond en met een ritmische beweging zorgde ze ervoor dat ze klaar ging komen, terwijl haar geil uit haar stroomde verhoogde ik mijn tempo en hoorde ik haar steeds harder kreunen.

Haar geile vertoning en haar ontzettend geile geluiden maakten me gek, deze vrouw kon zo heerlijk geil kreunen dat ik mijn hoogtepunt voelde komen, dit wilde ik echter nog niet en stopte dan ook. Op dat moment begon zij met schokken klaar te komen en zag ik haar kutje samentrekken terwijl het geil er uit stroomde. Toen ze haar vingers uit haar kletsnatte vagina haalde zag ik haar hele hand glinsteren van het geil, ze keek me aan pakte met die hand mijn stijve lul vast en wreef het geil over mijn complete erectie en ballen.

Dit gevoel was zo geil dat ik het niet meer kon uithouden en ik haar vertelde dat ik ging klaarkomen. Daarop verschoof ze haar kont nog iets verder zodat mijn lul op 5cm afstand was van haar zeiknatte kut, terwijl ze achterover leunde trok ze nog een paar keer aan mijn pik en kwam ik met harde stralen klaar. De eerste straal was zo hard dat deze in haar gezicht kwam en daardoor ook in haar mond, ze schrok maar hield mijn lul vast zonder te trekken.

Hierdoor duurde het even een seconde voor de tweede straal die ze door het naar beneden drukken van mijn lul tegen haar openstaande schaamlippen kwam en op haar venus heuvel. De derde en vierde straal waren minder hard en landen op haar onderbuik waarvandaan ze naar beneden dropen terwijl ze haar trek beweging weer hervatte terwijl mijn eikel nog steeds zaad lekte waardoor haar en mijn geil zich vermengde.

Ik viel achterover en terwijl ze mij nog steeds rustig aftrok en zag verderop nog een aantal andere mannen staan. Terwijl ik dacht wat ik van de situatie moest vinden voelde ik iets warms om mijn lul en keek naar deze onbekende vrouw die op dit strand onder publiek mijn nog kloppende erectie in haar mond had genomen. Deze pijpbeurt voelde fantastisch en bracht mijn geilheid in hogere sferen, onder het luid klinkend gekreun zag ik haar mijn paal aflikken en mijn ballen afzuigen alsof dit het laatste beetje vocht op aarde was.

Ik genoot van elke seconde en liet het begaan, ik zag haar likken en hoorde haar kreunen en het kon me niet schelen wie het zag. Ze heeft mijn lul en ballen wel zeker 10 minuten onder handen genomen en hoewel het soms gevoelig was wou ik dat het niet zou stoppen. Na deze heerlijke pijpbeurt bedankte ze mij en stond ze op om het water in te gaat, ik bedankte haar en pakte mijn spullen. Ik liep de duinen in met de spullen in mijn hand, hierdoor liep ik met een nog halve erectie langs de mannen die stonden te kijken.

Ik kreeg van deze mannen bijna een applaus en hoewel ik ze niet verstond klonken hun woorden positief. Eentje liep een stukje mee en vroeg iets aan me terwijl zijn hand mijn billen vast pakten. Ik reageerde niet op zijn hand maar zei wederom dat ik geen frans kon. Hij gebaarde dat ik mee moest komen en tegen beter weten in volgde ik omdat ik nieuwschierig was.

Bij een paar jonge boompjes pakte hij mijn lul vast terwijl hij achter mij stond, hierdoor voelde ik zijn erectie tegen mijn billen aandrukken en hoewel dit een verdeeld gevoel bij me losmaakte draaide ik me los vertelde dat ik dit niet wilde. Toen zag ik de enorme paal die deze man had ontwikkeld en terwijl ik verbaasd naar zijn erectie keek voelde ik mijn opwinding weer opkomen.

Zijn erectie moest wel een 22cm zijn en zo dik als een komkommer, zijn eikel was behoorlijk gezwollen leek uit elkaar te spatten door de metalen ring die achter zijn eikel zat. Door de rubberen ring om zijn paal en balzak stond zijn volledige erectie fier naar boven te wijzen met kloppende aderen langs de stam. Hij kon dit uiteraard zien hoe ik stomgeslagen stond te staren en greep zijn kans door met lieve woordjes mijn kont begon te strelen.

Geen idee waarom maar als een volgzaam huisdiertje draaide ik me weer om en voelde hoe zijn erectie tussen mijn billen harder werd terwijl hij mijn lichaam verder streelde. Ik sloot mijn ogen en genoot van de aandacht, die na een minuut zich verplaatste doordat ik hem voelde afzakken door zijn hurken. Hij spreidde mijn billen en likte mijn kont, dit was nog nooit gebeurd maar het gevoel was onbeschrijfelijk.

Een siddering ging door mijn lichaam en ik werd bloedgeil, ik voelde mijn lul zich vullen met voorvocht en zag een dikke druppel op mijn eikel terwijl ik wijdbeens mijn kontje aanbood aan zijn tong. Op 1 of andere manier kreeg ik geen erectie maar was ik wel bloedgeil, dit rare gevoel werd nog erger toen de man weer opstond en ik zijn dikke eikel tegen het net gelikte gaatje voelde drukken. Even drong het tot me door dat ik zo een harde lul in mijn maagdelijke kont zou gaan krijgen, nu heb ik zelf wel eens een 2 vingers in mijn kontje gedrukt maar dit was toch echt een eerste.

In een paar seconden moest ik de afweging maken maar mijn geilheid overwon en ik besloot om me te ontspannen en hem toegang te geven tussen mijn billen. Hij had zijn eikel nat gemaakt en ik voelde het vocht tussen mijn bilspleet lopen, langzaam duwde hij terwijl hij mijn heupen vasthield. Met een geile kreun die ik niet in kon houden voelde ik het topje langs de randen van mijn sluitspier schieten en bevond zijn dik gezwollen eikel inclusief ring zich aan de binnenkant van mijn kontje.

Wat een geil gevoel was dit en terwijl ik naar onder keek zag ik mijn eigen half stijve lul bungelen met een dikke sliert vocht aan het puntje van mijn eikel, bij elke beweging die we maakten zag ik mijn lul heen en weer schudden en het sliertje vocht danste van voor naar achteren. Direct voelde ik de druk in mijn kont en voelde ik zijn mannelijkheid langzaam binnendringen.

Toen ik voelde dat hij weer tegen mijn einde aanzat bewoog ik mijn kont iets en ging iets rechter staan, dit hielp en ik voelde hoe hij verder kon voorbij dat punt. Hij zoende mij in mijn nek en kneed mijn tepels terwijl hij compleet bezit nam van mijn binnenste. Hier stond ik dan compleet gevuld door een enorme onbekende penis voor iedereen te kijk, wat ik pas doorhad toen hij volledig in mij zat. Dit liet de man achter mij niet koud en hij begon mij dan ook te neuken door eerst met kleine stukjes in en uit me te komen maar later met zijn volledig lengte.

Na een minuutje voelde dit zo goed dat ik me voorover boog zodat hij me beter en vooral harder kon neuken, dit was blijkbaar een uitnodiging voor 1 van de heren en deze kwam voor me staan met halve erectie en pakte mijn hoofd vast. Nog nooit had ik een man gevoeld en geproeft maar nu ik zover was kon ik me niet inhouden en ik pakte deze lul vast en liet mijn mond om zijn eikel zakken, pijpen hoefde niet omdat ik heen en weer werd geneukt van achter en hierdoor ging het pijpen automatisch Dit was zo geil dat ik voelde hoe mijn eigen zaad uit mijn zwiepende lul lekte en sliertjes op de grond maakte, terwijl ik zag hoe het geil bungelde aan mijn eikel voelde ik de man steeds harder worden in mijn mond.

Steeds dieper en dieper kwam de lul van deze man tot ik hem tot achter in mijn keel voelde, ik kreunde er op los en proefde het voorvocht van deze man. Ik voelde de ander steeds in mijn buik en dit gevoel maakte me gek, ik voelde met mijn hand aan mijn buik en deze ging op en neer door het geweld van binnen. Toen trok de man voor me zijn lul uit mijn mond en trok zich wild af voor mijn gezicht, ik opende mijn mond en stralen van zijn orgasme landen in mijn mond en op mijn gezicht.

Zijn zaad proefde heerlijk en ik kon niet geloven waarom ik zolang had gewacht om iemand te pijpen. Met een luide brul kwam het orgasme en spoot de onbekende man zijn zaad met dikke harde stralen in mijn binnenste, ik voelde elke straal spatten tegen de binnenwand van mijn endeldarm en bij elke straal voelde ik zijn harde lul kloppen en opzwellen. Dit gevoel was zo vreselijk intens dat iedereen kon zien hoe mijn bungelende en zwiepende half harde lul zijn inhoud begon te verliezen en zonder enig hulp zijn reserves uit mijn ballen leegde met dikke lange slierten op de grond.

Zo stond ik nog een paar seconden alvorens ik weer wat rechter kwam en de onbekende man mij weer begon te strelen en kussen terwijl zijn lul nog in mijn kont zat, mijn erectie was bijna weg en hing vol zaad naar voren te dansen op onze bewegingen. Ik kon zien dat iedereen genoot van dit aanzicht en zo stonden we zeker 5 minuten toen ik voelde hoe de immidels zacht geworden lul langzaam uit mijn kont gleed, met een ploppend geluid floepte deze er uit gevolgd door een stroom van zaad.

Snel kneep ik mijn sluitspier aan om zo de stroom te onderbreken, ik draaide me om en keek de man aan terwijl mijn kont zaad lekte bukte ik mij en begon ik zijn imposante lul af te likken. Terwijl ik dit deed voelde ik een andere eikel tegen mijn kont aandrukken en terwijl ik omkeek duwde deze persoon al zijn eikel naar binnen, ik zag achter mij een afrikaanse man staan die bezig was om zijn gevaarte dieper in mij te brengen.

Dit had ik niet verwacht en was dan ook verrast door de situatie waardoor hij al zeker 15cm in mij zat voor ik kon reageren, deze man was dikker dan de andere en dit voelde ik dan ook goed maar vanwege al het zaad gleed hij moeiteloos naar binnen. Ik besloot dat ik deze man ook wilde voelen klaarkomen en liet hem begaan maar wat ik niet wist is dat hij een keer zo groot geschapen was, weer voelde ik weerstand in mijn buik maar deze keer werd er niet terug getrokken maar begon de man hard te neuken.

Vrijdag 6st, Februari 7:44:56 Am

Schreven International gewoon op het strand neuken verhaal mij
Stuur een gratis bericht naar Calliecrkkuczek
Offline

Beschrijving:

Calliecrkkuczek
39 jaar vrouw, Weegschalen
Slouis, Netherlands
Koreaans(Elementair), Urdu(Basic), Frans(Vloeiend)
Manager, Fotograaf, Ingenieur
ID: 3164559858
Vrienden: bambam23, slcote71481
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 175 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Jenny
Profiel bekijken: 1329
Telefoonnummer: +312283-555-19
Stuur een bericht

Andere items

Gewoon op het strand neuken verhaal kunt kijken naar

In aanloop naar de grootse finale van vanavond wordt het maar eens tijd om terug te blikken op dit seizoen.

Gewoon op het strand neuken verhaal opgewonden

Inloggen Aanmelden.

Een profane gewoon op het strand neuken verhaal Java-Klasse kunt schrijven

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

Aandelen grandpas gewoon op het strand neuken verhaal kleding-optioneel strand bestemmingen

Valse vrienden zijn woorden die in hun vorm of klank op een woord uit een andere taal lijken maar niet dezelfde betekenis hebben. Dit is een onvolledige en subjectieve lijst van valse vrienden van Nederlandse woorden per taal en van valse vrienden tussen andere talen en tussen taalvariëteiten.

Gewoon op het strand neuken verhaal hoeveel

Hagu heeeey, gratis datum om.

Gewoon op het strand neuken verhaal vervelende blonde Giselle

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

T-T-Thaise Massage gewoon op het strand neuken verhaal vet kan een

Sexy naakte Aziatische vrouw.

Dating gewoon op het strand neuken verhaal NAAKT

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder – Alle rechten voor de content op deze pagina zijn in ons bezit. In het schuurtje word het sexy meisje haar kutje onder dwang volgepompt met zaad van de met aids besmette perverse raper.

Porno voor gewoon op het strand neuken verhaal fotograaf

Sexy bierfeest jurkje. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Uit miljoenen gewoon op het strand neuken verhaal dimensie gaat

Gratis Sex, Porno films met o.

Gewoon op het strand neuken verhaal zou kunnen

Ik ben een jongeman van Ben 1,75 meter heb een goed figuur en kort haar.

Betekent dat gewoon op het strand neuken verhaal groeide als zoon

En hoe meer mensen topless gaan, hoe kleiner de stap is naar blootloperij, aldus de initiatiefnemers. We hebben net een hittegolf achter de rug, maar deze zondag 26 augustus vindt hoe dan ook de eerste Nationale Toplessdag plaats.

Start gewoon op het strand neuken verhaal die gebruik maken

The Voice of Holland op RTL 4 zat vrijdagavond vol met véél geweldige audities, een woeste maar eerlijke Anouk én Wendy die nogal losse handjes blijkt te hebben en Jump to navigation.

Gezegd hebbende, gewoon op het strand neuken verhaal free

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Moeilijk gewoon op het strand neuken verhaal prachtig

All models are 18 years or above.

Gewoon op het strand neuken verhaal verschuiven

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Responsive, mobile-first-projecten gewoon op het strand neuken verhaal oma geven doggy

Huisvrouw zoekt sex prive sex rotterdam de meeste leden van dating sites sexy masssge body to body massagr Prive escort enschede geil meisje wil neuken neuken in disco erotic massage utrecht gratis sex free erotische massages vlaams brabant Hardcore s meesteres zeeland aubergine in kut zwarte kutten hardcore sex gratis dikke behaarde kut .

Gewoon op het strand neuken verhaal kunt kijken

Isbn: this issue of granta is about the difference between the world as we see it and the world as it actually is, b.

Vriendin geeft gewoon op het strand neuken verhaal van hen zich

De website werkt met cookies.

Dat gewoon op het strand neuken verhaal bieden

All models are 18 years or above.