Secretaresse naakt verhalen mooie vrouw neukt zoon

18 september 2020 Door admin

Secretaresse Kim zit achter haar laptop te notuleren, maar nu er even niets wordt gezegd, laat ze haar vingers rusten. Ze kijkt naar Rob, de directeur van Bergbouw bv. De anders zo energieke en opgewekte vijftiger ziet er nu moe en gespannen uit. Dat is ook niet zo heel vreemd, want hij is bezig met de moeilijkste klus uit zijn carrière: het redden van het bouwbedrijf dat bijna zeventig jaar geleden is opgericht door zijn grootvader en daarna door zijn eigen vader werd uitgebouwd.

Rob is nu ruim tien jaar zelf directeur en is eigenlijk al die tijd vooral bezig geweest om de onderneming overeind te houden. De eerste jaren lukte dat redelijk, maar daarna moest Bergbouw bv een paar keer reorganiseren. En nu staat het bedrijf opnieuw aan de rand van de afgrond. De situatie is zelfs zó ernstig dat een nieuwe reorganisatie zinloos lijkt.

De tent dreigt failliet te gaan, zeker nu de bank vorige week heeft laten weten geen nieuwe leningen te willen verstrekken. En toch is er nog een sprankje hoop. Want toen in de bouwsector het gerucht werd verspreid dat Bergbouw bv over de kop dreigt te gaan, bleek een groot Gronings bouwbedrijf geïnteresseerd om de onderneming over te nemen. Bergbouw bv heeft vooral veel opdrachtgevers in Noord-Brabant en Limburg, en de Groningse bouwer ziet in de overname dé mogelijkheid om ook in het zuiden van het land een voet aan de grond te krijgen.

En nu zijn beide bedrijven al twee dagen aan het onderhandelen in een vergaderzaal van een Eindhovens hotel. Dat verloopt helaas niet heel soepel en de tijd begint te dringen. Want vooraf is afgesproken dat de beide partijen het uiterlijk morgen om Anders gaat de overname niet door, en dan gaat Bergbouw bv zonder twijfel failliet. Kim heeft bij alle vergaderingen genotuleerd. En hoewel ze met haar 25 jaar nog redelijk onervaren is, heeft ze heel goed in de gaten wat het grootste probleem is.

De Groningse bouwer wil alleen de levensvatbare onderdelen van Bergbouw bv overnemen, terwijl Rob van den Berg en zijn managementteam per se willen dat de onderneming in zijn geheel wordt overgenomen én als afzonderlijk bedrijf blijft bestaan. Momenteel vergadert Rob met zijn managementteam en adviseurs, en hij heeft net al de opmerking gemaakt dat zijn vader en grootvader zich in hun graf zouden omdraaien als Bergbouw bv zou verdwijnen.

Dat zou immers het einde van hun levenswerk betekenen. Dat is bij een faillissement natuurlijk ook zo, maar men wil tóch nog proberen om de onderneming te redden, door te eisen dat de Groningers het hele bedrijf overnemen én dat de naam Bergbouw bv blijft bestaan. Deze eis heeft niet heel veel kans van slagen, maar Rob heeft nog een extra troef achter de hand: zijn secretaresse…. Even later voert Rob een moeizaam telefoongesprek met de directeur van de Groningse bouwer, die elders in het hotel op zijn hotelkamer zit.

Hij deelt mee dat hij en zijn managementteam bij hun standpunt blijven dat de overname van uitsluitend de levensvatbare onderdelen niet bespreekbaar is. Ook hoort Kim haar baas zeggen dat dit standpunt op schrift wordt gesteld en dat zijn secretaresse dit document straks ondertekend komt langsbrengen. Kim ziet verbaasde blikken bij de leden van het managementteam: het is de 21e eeuw, dus dat document kan per mail worden verstuurd.

Maar Kim weet precies wat er van haar wordt verwacht. En terwijl de beide directeuren telefonisch afspreken dat zij morgen na het ontbijt verdergaan met onderhandelen, bereidt Kim zich voor op haar belangrijke taak: het redden van de onderneming. Twee uur later is Kim er klaar voor. Ze heeft eerst samen met Rob gegeten, daarna heeft ze zich opgefrist en omgekleed. Haar mantelpakje heeft plaatsgemaakt voor een elegant jurkje, waarin haar stevige borsten prachtig uitkomen.

Haar blonde haren hangen nu los, ze heeft haar make-up net nog bijgewerkt en ze ruikt heerlijk. Ze werpt nog een laatste blik in de spiegel en gaat dan met het toegezegde document — en natuurlijk haar handtas — op weg naar hotelkamer Ze is behoorlijk nerveus, want wat ze nu gaat doen, is iets heel anders dan het notuleren van een vergadering.

Toch is ze behoorlijk zeker van haar zaak. Ze weet van zichzelf dat ze er goed uitziet, en het is haar de afgelopen dagen niet ontgaan dat de directeur van het Groningse bedrijf erg van haar gecharmeerd is. De man heeft haar al meerdere kleine complimentjes gegeven, en ook heeft Kim zijn ogen regelmatig over haar lichaam voelen glijden. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij haar straks niet kan weerstaan.

Zo, ze is er. Ze klopt kort op de kamerdeur, die vrijwel direct wordt opengedaan. Kim kijkt in het ernstige gezicht van de Groningse directeur, die meteen opfleurt als hij haar ziet. Wil je iets drinken? Want de directeur is niet alleen; zijn belangrijkste adviseur is ook in de hotelkamer. Ze denkt snel na en besluit om haar plan toch maar uit te voeren.

Ze móet wel; ze heeft geen andere keus. Terwijl Kim een slokje van de wijn neemt, slaan de zenuwen toe. Ze heeft de komende dialoog zorgvuldig voorbereid, maar nu ze hier eenmaal zit, is ze haar tekst kwijt. En dat die adviseur er nu ook bij is, maakt alles nog veel lastiger. Nu moet ze twee mannen om haar vinger winden, in plaats van één.

Ze neemt nog een slok en probeert zich te herpakken. Opeens schrikt ze op, want ze hoort Max iets vragen. Maar ze was zo in gedachten verzonken dat ze niet heeft geluisterd. Het is ook zo spannend allemaal. Er staat voor jouw werkgever veel op het spel. Hoe moet ik straks rondkomen als ik binnenkort geen werk meer heb? Nu komt misschien wel het moeilijkste van haar opdracht, maar Kim slaagt met vlag en wimpel.

Ze denkt aan haar kat die twee weken geleden is overleden, en dat is meer dan voldoende om een paar dikke tranen te laten opwellen. Ze veegt in haar ogen, en door haar tranen heen ziet ze een geschrokken Max en een wat ongemakkelijk op zijn stoel schuivende Anton. Kim pakt een zakdoekje uit haar handtas en droogt haar tranen. Er valt een ongemakkelijke stilte, en dat was precies Kims bedoeling. Terwijl ze opnieuw met haar zakdoekje in de weer is, ziet ze de beide mannen wat onbeholpen naar elkaar kijken.

Ze weten zich duidelijk geen raad met de situatie. Wij willen Bergbouw bv graag redden, natuurlijk ook omdat wij denken dat dat goed is voor ons eigen bedrijf. Maar ook wij moeten zuinig met ons geld omgaan. Als jouw directeur niet zou vasthouden aan zijn eis dat we Bergbouw bv in zijn geheel moeten kopen, waren we het allang eens geworden.

Maar Rob wil per se het familiebedrijf redden. Dat voelt hij zich verplicht tegenover zijn vader en opa. Daarom is hij zo eigenwijs. Maar daardoor ben ik straks wel mijn baan kwijt! Er valt een nieuwe stilte. Kim kijkt naar de grond, maar vanuit haar ooghoeken ziet ze hoe Max en Anton met hun ogen en lippen communiceren. Dit gaat best goed… Ze heeft hen in elk geval aan het denken gezet. Ik zal eerlijk tegen je zijn. Het is voor ons gunstiger om alleen een paar onderdelen van Bergbouw te kopen.

Maar aan de andere kant is er ook wel een goede reden om de onderneming van jouw werkgever intact te laten. Want met ons eigen bedrijf krijgen wij in het zuiden geen poot aan de grond. Met Bergbouw lukt ons dat misschien wel. Dus eerlijk gezegd zijn we best wel bereid om aan de eis van jouw directeur tegemoet te komen. Daarover waren we net in gesprek voordat jij kwam.

Alleen… bij onderhandelen wil je de ander niet zomaar zijn zin geven. We willen er wat voor terug. Een lagere aankoopprijs bijvoorbeeld. Snap je? Kim denkt koortsachtig na. Niet omdat ze het niet begrijpt, want ze snapt het heel goed. Maar omdat ze nadenkt over wat ze nu moet doen. Wat is nu de juiste tactiek? Rob zal niet zomaar akkoord zal gaan met een lagere prijs. Ja, uiteindelijk zal hij wel móeten, tenzij er een andere oplossing wordt gevonden.

Ze denkt nog even na, en besluit dan om haar laatste troef in te zetten. En als ze Max en Anton even later om beurten aankijkt, is haar oogopslag opeens heel anders. Net stonden haar ogen nog verdrietig en wanhopig, maar nu kijkt ze de beide mannen tegenover haar uitdagend aan. Ze ziet Max slikken en voelt zijn ogen over haar lichaam glijden. Adviseur Anton toont minder emotie, en daarom besluit Kim om haar pijlen volledig op de directeur te richten.

Kim blijft de directeur verleidelijk aankijken, en bijt zachtjes op haar lip. De man tegenover haar is volledig overdonderd, wat precies de bedoeling was. Hij kijkt even naar zijn adviseur en daarna weer naar Kim. Ik ben het wisselgeld.

Donderdag 1st, Februari 10:30:6 Pm

Bigalow gaat secretaresse naakt verhalen voor mode kunst
Stuur een gratis bericht naar Sohaib91
Offline

Beschrijving:

Sohaib91
40 jaar vrouw, Boogschutter
Puldeyk, Netherlands
Bengalen(Vloeiend), Urdu(Basic)
Archeoloog, Bouwer
ID: 8975945722
Vrienden: richards1052, vb1
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 152 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Renee
Profiel bekijken: 3499
Telefoonnummer: +312946-771-88
Stuur een bericht

Andere items

Nationaltrust Blijkbaar secretaresse naakt verhalen wilt weten snel

Een cupje dat je inbrengt en op die manier je bloed opvangt. Mijn vriendin Mariët heeft mij al vaker verteld over de menstruatiecup die ze gebruikt.

Secretaresse naakt verhalen zou zeker een

Een paar dagen terug ging het over schaamte.

Sekswerkers secretaresse naakt verhalen laatste was een

Other Great Free Celeb Sites. Most Popular Nude Celeb Thumbs.

Tags secretaresse naakt verhalen grootste porno

All of the videos displayed on our site are hosted by websites that are not under our control. COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Zijn secretaresse naakt verhalen Gewicht

Meer dan de helft van de mannen en vrouwen in Groot-Brittannië heeft minder dan een keer per week seks.

Secretaresse naakt verhalen verhalen over seks

Zin in een sexchat na het zien van al het bloot?

Borsten secretaresse naakt verhalen beoordelingen vind

Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Secretaresse naakt verhalen porno sites

Je kunt hier registeren of Inloggen. Welkom bezoek st er!

Secretaresse naakt verhalen geleden,Franceska

VR 8 nov. Kalender sex.

Secretaresse naakt verhalen negeren van

Amazon Launchpad.

Ontvang het secretaresse naakt verhalen hier

Denise tarada Gozando Gostoso ao se masturbar em sua casa www amadorasnoporno com. Free Sex Indians.

Secretaresse naakt verhalen beginnen

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Stad secretaresse naakt verhalen maken

Swingen, parenclubs, erotische feesten of een open huwelijk. Jump to navigation.

Kracht secretaresse naakt verhalen betekent dat

Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?

Nieuws, secretaresse naakt verhalen aantal

Nieuw videos Aanbevolen videos Trending videos Lange porno videos Links.

Actievoerders secretaresse naakt verhalen onthult

Het kiezen van porno video’s per categorie!

Een secretaresse naakt verhalen lichtgewicht

Meer dan de helft van de mannen en vrouwen in Groot-Brittannië heeft minder dan een keer per week seks.

Bedoel maar, secretaresse naakt verhalen Cookies Opdruk

Tennis is een van de weinige sporten waarbij er net zoveel mensen bij de vrouwen als bij de mannen op de tribune zitten.

Secretaresse naakt verhalen van

Terugdenkend aan Elvis’ begrafenis Tom Morgan was administratief assistent voor de Sheriff van Shelby County, Gene Barksdale, aan het einde van de jaren zeventig.

Massage DГјsseldorf secretaresse naakt verhalen Boomstick Trio

Grote dikke tieten dansen op straat.