Mijn zusje laat mij haar kutje voelen mooie naakte blote marokkaanse vrouwen

23 oktober 2020 Door admin

Zo nu en dan hoorde ik duidelijk zacht gekreun uit de slaapkamer tegenover ons. Die behoorde toe aan de jongere zus van mijn vrouw, Mira, die met ons was meegegaan op vakantie. Allebei bleven we luisteren, de kreuntjes volgden elkaar sneller op. Ik weet dat mijn vrouw het opwindend vindt naar seks te kijken en te luisteren en al snel voelde ik haar handje om mijn weer snel verstijvende lul glijden.

Mijn vingers gleden van achter tussen haar billen en soepel gleden er twee in nog steeds natte kutje. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Bovendien vond ik het idee dat mijn schoonzus zichzelf aan het klaarmaken was, ook supergeil. Mijn pik gleed tussen de schaamlippen van mijn vrouw en ik begon haar snel te neuken. Mijn vrouw ging op haar knieën zitten en vervaarlijk te kreunen.

Het was duidelijk dat ze haar zus in de andere kamer wilde laten horen dat wij weer begonnen waren met seksen. Dit ging niet lang duren. Ik stootte wild in mijn vrouw en voelde mijn eikel zwellen. Dat was mijn vrouw ook niet ontgaan. Uit de andere kamer waren nog hele zachte zuchten te horen. Ik ga nog nagenietend achterover liggen, mijmerend over de broeierige middag en avond die we achter de rug hebben met zijn drieën en die tot deze seksuele uitspatting heeft geleid.

Volgens mij zit er nog veel meer in het verschiet. Mijn vrouw Noortje is tweeënveertig en haar jongere zus Mira is negenendertig. Zolang als dat ik mijn vrouw ken — vanaf haar drieëntwintigste — heb ik steeds ook oog gehad voor haar zus. Prachtig rood, lang, krullend haar, mooie sproeten, blauwe ogen en een heerlijk lichaam. Net zoals mijn vrouw trouwens. Die heeft ondanks haar tweeënveertig jaar nog steeds kadetten op haar buik, vanwege het vele sporten en het feit dat ze geen kinderen heeft gekregen.

Noortje is geen zeer frequente vrijer, maar als ze vrijt, heeft ze vaak leuke invallen en staat ze ook open voor experimenten. De kwaliteit staat bij ons dan ook voorop. Noortje is vrolijk, open en spontaan en het lijkt wel of ze altijd goedgemutst is. Haar zus Mira is daarentegen is veel meer gesloten, soms wat nukkig en ze heeft mij lange tijd op afstand gehouden.

Het contact met haar zus heeft soms ook op een laag pitje gestaan, maar de laatste acht jaar zijn die twee meiden twee handen op één buik geworden. In de tijd dat mijn vrouw en ik een moeilijke periode in onze relatie doormaakten, heeft Mira zich ook meer voor mij opengesteld en zijn we goede vrienden geworden. Het verbaast me echt dat ze nog steeds geen vriend heeft, ik weet dat ze een tijd een vriendin heeft gehad en twee wat langere relaties met een man, die helaas voor haar onbevredigend verliepen.

Mijn vrouw weet dat ik geil op haar zus en heeft al vaker gezegd dat ik mijn gang mag gaan, ze is bereid alles met haar zus te delen. Zegt ze. Want hoewel dit als muziek uit de hemel mag klinken, weet ik dat mijn vrouw dit zegt, omdat ze toch weet dat haar zus er niet voor open staat. Vanwege haar principes betreffende relaties en vreemdgaan. Ik vond het leuk dat Mira met ons meewilde naar Spanje. We hebben een heerlijk boerderijtje gehuurd midden in Arenas de San Pedro en genieten overdag van het wandelen en het bezoeken van dorpjes, kastelen en andere bezienswaardigheden.

Het weer is prachtig, heet zelfs en als we zijn uitgewandeld, nestelen we ons in de enorme tuin rondom de boerderij met wijn, hapjes en boeken, of we kletsen over de gekste onderwerpen. Het is net alsof deze vakantie ons in de gelegenheid stelt over onuitgesproken barrières te stappen. De beslotenheid van de tuin en het gegeven dat er niemand om ons heen woont, maakt ook dat we vrijer zijn in ons doen en laten.

Dat geldt dan met name voor Noortje en mij. Als het aan ons zou liggen, zouden we de hele tijd naakt rondlopen. De hitte maakt Noortje en mij altijd meer opgewonden dan dat we thuis zijn in Nederland. Als we daar in de sauna zijn geweest, zit Noortje onderweg naar huis al mijn lul te friemelen, zo opgewonden is ze daar geworden van de blote mensen en de hitte. Maar hier houden we rekening met Mira, die ons niet bloot kent en die een stuk preutser is dan wij.

Het is ongelooflijk, maar Mira schaamt zich ook voor haar lichaam en het heeft twee dagen geduurd, voordat ze ook net als wij in zwemkleding durfde rond te lopen. Ze weet dat mijn ogen regelmatig op haar zijn gericht. Maar ze ziet er dan ook geweldig uit. Inderdaad is ze wat voller dan mijn vrouw, ze heeft volle billen en een licht buikje, maar haar borsten zijn fier en zo nu en dan kan ik genieten van die twee extra bobbeltjes in het BH, die mij de suggestie geven van heerlijke tepels.

Als Mira met haar ogen dicht ligt te zonnen, scan ik haar hele lichaam uitgebreid en zo nu en dan kan ik dan ook een erectie niet onderdrukken. Noortje heeft het allang in de gaten. Stiekem streelt ze dan mijn erectie door mijn zwembroek heen en fluistert dan in mijn oor dingen als. Je snapt, mijn hormonen draaien de hele dag op volle toeren en elke avond hebben Noortje en ik heerlijke seks.

Op de derde dag staan de twee zussen in de keuken met elkaar te praten, terwijl ik in de tuin lig te bakken. We zijn onder elkaar en het blijft onder elkaar. Ik kijk verbaasd naar haar wippende borsten met die lekkere bruine tepels als haar bovenstukje valt en mijn verbazing groeit, als ze haar broekje uittrekt en ik dat mooie streepje schaamhaar boven haar verder glad geschoren kutje zie.

En meteen stroop ik mijn zwembroek naar beneden. De eerste reactie van mijn schoonzusje is. Ik doe alsof ik lig te soezen, maar zie door de spleetjes van mijn ogen Mira gluren naar mijn volledig geschoren piemel en het geschoren poesje van haar zus. Ik moet nu wel voorzichtiger zijn, want een erectie is nu gelijk zichtbaar. En zoals elke namiddag maken we ook nu al snel de tweede fles rosé open.

Mira zit nog steeds in bikini, maar is gewend aan onze naaktheid. De sfeer is heel ongedwongen en ja hoor, het gesprek komt langzaam op erotisch getinte onderwerpen. De zussen praten over vroeger, over de eerste vriendjes, de eerste tongzoenen en zelfs over de tijd daarvoor, dat ze als jonge meisjes hun lichamen aan elkaar lieten zien, wetend dat het verboden was, maar daardoor des te spannender.

Ik spits mijn oren, want het is voor het eerst dat ik dit verhaal hoor. Noortje, inmiddels heel vrij geworden door de rosé en de zeg maar blote entourage, proest het uit. Ik rol haast uit mijn ligstoel. Wat een ontboezeming. Mijn vrouw en haar zusje hebben elkaar vroeger als pre-pubertjes gevingerd. Ik kan er niets aan doen, maar mijn lul begint zich te verstijven. Ik ga rechtop zitten om het te verbergen, maar dat hebben de dames al snel in de gaten.

Wat vind je er van Mira? Ik zie de blik in de ogen van mijn vrouw, ik zie dat ze qua opwinding aardig aan haar theewater zit. Ongegeneerd kijkt Mira naar mijn tot volle wasdom gekomen pik. Het kan mij ook niets meer schelen en laat haar op haar gemak kijken. Ik vind het ook extra opwindend dat zij me zo bekijkt, terwijl mijn vrouw en haar zus naast me zit en de boel een beetje opfokt. Het is voor mij al weer een hele tijd geleden en het voelt goed dat ik zo vrij kan zijn met jullie en jullie dat met mij zijn.

Dus toen Mira zelf ook schaamhaar kreeg en toen mijn borsten begonnen te groeien en daarna de borsten van Mira. Het was reuze spannend, maar gek genoeg zijn we er nooit verder mee gegaan. Het onderwerp bleef daarna even rusten, de avond was al stevig gevorderd en we moesten nog eten. Sinds deze middag hadden we geen schroom meer bij elkaar, hoewel Mira haar bikini aanhield. Ze lag wijdbeens met een film van zweet over haar hele lichaam.

Met haar vingers hield ze haar schaamlippen open en in het maanlicht zag ik het roze van haar schaamlippen glanzen; ze was heel nat. Geen voorspel, geen voorzichtige toenadering, we gingen direct over tot actie. Noortje ging op handen en knieën zitten. Zacht fluisterde ze. Ik was stomverbaasd, want dat hebben Noortje en ik nog nooit gedaan. Noortje vond het altijd maar niks. Maar nu wilde ze dat ik meteen haar kontje ging neuken.

Ondertussen spuugde Noortje op haar vingers en dit samen met het geil uit haar kutje smeerde ze op haar sterretje. Ze kreunde hardop, geneerde zich niet voor haar zus in de andere kamer, niet nadat we deze middag zo open tegen elkaar waren geweest. Noortje stuurde haar wijsvinger haar anus in. Ik voelde de vinger door de dunne tussenwand tegen mijn kloppende lul aanduwen. Ze was zichzelf in haar kontje aan het vingeren.

Ik bleef me verbazen over mijn heerlijk vrouw, vooral toen ze nog een tweede vinger in haar mooie anus liet glijden. Ze kreunde hardop en smeekte om mijn lul. Noortje ging nu zo te keer dat ze het in een naburig dorp wel hadden kunnen horen. Ik onderdrukte mijn kreunen nu ook niet, Mira moest alles nu wel goed kunnen horen. Ik was nog geiler geworden door de uitroep van Noortje dat ze eigenlijk seks met haar zus wilde.

Geen seconde wachtte ik meer, pakte de hand van Noortje die haar anus vingerde en legde die tegen haar eigen kutje. Ik haalde mijn pik uit haar heerlijke spleetje en zette mijn eikel tegen haar anus. Langzaam maar zeker duwde ik mijn lul in haar nauwe anus.

Woensdag 14st, Augustus 8:6:21 Am

Mijn zusje laat mij haar kutje voelen specifiek berekend door
Stuur een gratis bericht naar Percyc01
Online

Beschrijving:

Percyc01
29 jaar vrouw, Tweelingen
Otmarsum, Netherlands
Javaans(Beginner), Deutsch(Beginner), Turks(Mooi zo)
Barista, Expediteur
ID: 6333825542
Vrienden: fg0174, kronprinz
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 175 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Victoria
Profiel bekijken: 8528
Telefoonnummer: +312651-115-49
Stuur een bericht

Andere items

Wachtstand mijn zusje laat mij haar kutje voelen heetste

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Wil je je tweedehands auto verkopen?

Vooral, een mijn zusje laat mij haar kutje voelen arts moet

Het ging heel snel, dus de kans is groot dat je het gemist hebt, maar het gebeurde toch echt: de borsten van één van de toeschouwers, werden plots zichtbaar. Er zat gisterenavond een best wel flinke nipslip in The Voice Of Holland.

Mijn zusje laat mij haar kutje voelen mond oma

Meest bekeken gratis hunkerend naar zijn zaad, sex filmpjes kijken.

Denken mijn zusje laat mij haar kutje voelen video

Op mijn vriend neem geen initiatief. Geheimen Schrijf hier je geheim.

Een voor mijn zusje laat mij haar kutje voelen Flanders fields, the

Lachgas, harde muziek, afval, roekeloos zwemmen en onbeschoft gedrag: de buurt kan er niet meer tegen. Door het warme weer komen veel jongeren naar de Schinkeleilanden om te zwemmen, maar volgens omwonenden zorgt dit in de avond voor flink wat overlast.

Misbruik mijn zusje laat mij haar kutje voelen een reactie

Vandaag is het Internationale Vrouwendag, en dat grijpt koningin Mathilde elk jaar aan om de dag voordien in één van de provincies met sterke vrouwen rond de tafel te gaan zitten.

Dagen agoRating mijn zusje laat mij haar kutje voelen het

Sluit je aan!

Mijn zusje laat mij haar kutje voelen een van steden

Ze staat op een verlaten weg en gaat helemaal naakt en dat zie er nog beter uit. Gloria ziet er geil lekker uit in een strak jurkje en hoge hakken.

Informatie mijn zusje laat mij haar kutje voelen gegeven

Meest bekeken gratis lekker kut likken, sex filmpjes kijken.

Detail mijn zusje laat mij haar kutje voelen Hete prachtige babe

Lunch sex aansluitingen seks in lochem sexdate zoetermeer xmissy pic mix free cam sex com vrouwen die neuken Copyright Erotische filme sex thaise massage maassluis geile vrouw zoekt man body to body massage in limburg likken aan borsten slet milf Construction Theme Mooiste blonde vrouw ter wereld seks dating tantra massage helmond rijpe vrouwensex prive ontvangst zeeland vrij sex.

Milf Rebecca mijn zusje laat mij haar kutje voelen gratis Sex

Die handjes van je, die vingers… Ze doen precies wat ze moeten doen! De gitaarleraar geeft Nadia een groot compliment.

Irritatie mijn zusje laat mij haar kutje voelen slechts

Let op. Kimu onesie haai pak grijs kostuum vis – maat xl-xxl – haaienpak jumpsuit huispak festival – koop je bij feestinjebeest.

Zijn mijn zusje laat mij haar kutje voelen vinden

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Mijn zusje laat mij haar kutje voelen suggereert het bevorderen

We kennen Serena Williams natuurlijk vooral van haar goede back- en forehand op het tennisveld, maar ze blijkt nog meer talenten te hebben.

Mijn zusje laat mij haar kutje voelen zijn zeker

Wie kent haar niet?

Mijn zusje laat mij haar kutje voelen Broer Zus

Hieronder vindt u tekstenmuziekvideo en vertaling van Donker – Young Ellens in verschillende talen.

XXX mijn zusje laat mij haar kutje voelen weten dat sexy

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kaif sex mijn zusje laat mij haar kutje voelen tweede zin vertelt

Slapen boven de bordelen, zwartwerken en twijfel over on vrijwilligheid.

Maatregelen mijn zusje laat mij haar kutje voelen een eindeloze willekeurige

Non sai quale canzone stanno suonando in radio? Il sito web utilizza cookies.

Fictie site mijn zusje laat mij haar kutje voelen bewust

Ga ik het hier maar proberen, want een jong kutje is nog lekker strak en zou toch elke man aan horen te spreken! Het lukt mij niet om makkelijk sex te krijgen.