Geil jong kutje seksverhaal film bungelende tieten

19 september 2020 Door admin

De verjaardag van Joop. Ik zat met Joop aan de kop van de bar een glaasje te drinken. Het was rustig en bovendien kon ieder moment Nel de buffetjuf binnenstappen. Joop was een ietwat humeurig. De reden hiervoor; ‘hij was Jarig’ hij was vijftig geworden vandaag. En verjaardagen waren maar niks. Al dat gedoe en je bent dan ook nog eens een keer een jaar ouder.

Moet men daar dan blij mee zijn en het vieren? Een achterlijk gedoe volgens Joop. Tevens was het ook zo, hij had geen familie, ja een oude vader ergens in een verzorgingsflat. En een zus, Toos, in Australië. Dus weinig te vieren toch? Maar Joop had in deze niet gerekend op het improvisatietalent van zijn buffetjuffrouw. En deze misrekening zou hem opbreken deze dag. Dit had hij niet verwacht, al die voorgaande jaren waren allen geruisloos verlopen.

Waar ze vandaan kwamen was mij een raadsel, maar ineens had een iedereen een feestmutsje op. Nel gooide een paar gekleurde slingers over het buffet, het was in ene feest. Joop ging lachend achter de tap staan en begon te schenken. Er werden nog een paar bloemstukjes van klanten bezorgt en dat fleurde het geheel vrolijk op. Plots zag ik Joop zijn mond openklappen alsof hij een geestverschijning zag. In de deuropening stond een oude man steunend op zijn wandelstok.

Met overduidelijk, de gelaatstrekken van Joop, ‘zijn vader’. Dan ging hij naar de oudeheer en na hem stevig omarmd te hebben, gingen zij beiden even aan een tafeltje zitten om wat bij te kletsen. Om de oude niet alleen te laten zitten besloot ik bij hen plaats te nemen, zodat Joop mij dankbaar toe knikte en weer plaats kon nemen achter de bar. Nog maar nauwelijks had hij het horloge wat aan een ketting hing weer weggestopt.

Maar dan was zij toch daar. Joop reageerde niet. Hij herkende haar niet of het drong niet tot hem door, maar daar stond zijn zus uit Australië, Toos. De tap bleef open en het bier gutste over de bar. Als verstijfd stond Joop naar zijn zus te staren. De zus kwam, nadat zij eveneens de oude man gekust en geknuffeld had, bij ons aan tafel zitten. Zij vertelde dat ze hen beiden in geen twintig jaar meer gezien had.

Wel af en toe eens bellen met pa, maar met Joop hoegenaamd geen contact meer had gehad. Werk, geld, en de kosten van de reis waren hierin de grootste problemen. De grootste verassing moest echter nog komen voor Joop. Iets waar niemand maar dan ook niemand iets van kon weten. Het was erg gezellig, er werd gelachen gezongen, en vooral gedronken en Joop gaf menig pilsje weg.

Hij pendelde zo’n beetje heen en weer tussen de klanten en het tafeltje met daaraan zij familie. Hij had het enorm naar zijn zin. Het zal ongeveer rond twee uur geweest zijn toen er een vrouw binnenstapte, met een leuke jonge meid van een jaar of zestien, kennelijk haar dochter. Niemand merkte haar eigenlijk op, totdat Nel de buffetjuffrouw naar haar toe ging, en haar hartelijk begroette. Maar ik dacht vijftig jaar, hij zal wel een stuk rustiger zijn, laat ik maar proberen.

Niet in de laatste plaats door Nel, die een oude schoolvriendin van mij is. Ik zag tranen opwellen in Joop zijn ogen. Het kon niet op, Joop had familie, en wat voor een. Terug naar Verhalen. De buffetjuffrouw. Het was weer eens wat anders. Hiermede doelde hij op het aantrekken van meer klandizie. Zij was weliswaar op proef, maar toch.

Nel was haar naam, gescheiden geen kinderen en even in de dertig. Ik moet haar even beschrijven om een goed beeld te krijgen hoe of Nel al dan niet paste in het bruin cafeetje. Nel is een volslanke jonge vrouw met krullend blond haar dat zij met een zwart fluwelen lintje bij elkaar had gebonden. Knappe meid en een ietsje opgemaakt. Zij droeg geen spijkerbroek dit in tegenstelling tot de geijkte outfit voor bedienend personeel , maar een kort rokje met daaronder zwarte schoentjes met een hakje welke haar benen schitterend deden uitkomen.

Daarboven een strakke sweater die niets aan de fantasie over liet wat betreft de grootte van haar borsten.. Als zij door de zaak liep bewoog alles aan haar. De billen onder het ragfijne stofje gingen op en neer alsof zij de samba dansten. Alle mannenogen volgden de sexy barjuffrouw. Joop was blij met haar en het algemene oordeel van de mannen loog er niet om, ‘een stoot. Nel had nog een gave, naast haar bevallige bediening.

Ze kon namelijk smeuïg vertellen. Dat deed zij met veel overtuiging en bijna altijd uit eigen ervaring. Zij vertelde dat haar huwelijk was stukgelopen op desinteresse voor haar van haar echtgenoot. Op den duur ontbrak het aan alles. Maar het ergste was het gemis aan een goed partijtje vrijen. Tot Nel haar verbazing droeg hij er niks onder. Had jij dan je fantasie niet eens kunnen gebruiken? En een nieuwe stropdas gekocht? Iedereen lachte om Nel haar amoureuze verhalen.

En dat ging er bij de boys wel in. Gevolg was een vrolijke sfeer en er werd stevig gedronken. Want terwijl  Nel vertelde gingen  haar handjes voor de tap. En een ieder wilde toch wel een beetje indruk maken op de sexy Nel. Ze eens uit die tent lokken, niet zo muffig altijd maar thuis laten alsof ze al tachtig zijn. Ik heb hier zelden een van jullie met zijn wijf binnen zien komen en als het al zo was, dan niet langer dan twintig minuten.

Even een kop koffie koffie en wegwezen. Het lijkt wel of jullie zich schamen voor je wijf. Geen wonder dat jullie altijd bonje hebben, gromde hij er achteraan. Hij had achter in de zaak een schoolbord opgesteld met daarop in sierlijke letters geschreven, ’Zaterdagavond Vrouwenavond’ met daaronder ‘aanvang acht uur’. Dan vroeg hij de mannen of deze eens thuis wilde vragen of dat de echtgenotes wellicht zin hadden in een gezellige avond.

Dat zou dan op een zaterdag avond moeten zijn. En hij zou het uiterlijk donderdag moeten weten om het een en ander voor te bereiden. De muziek even laten weten wat de dames prefereerden graag , hapjes etc. Dit gesprek had vier dagen geleden plaatsgevonden in het bruin cafeetje. Nu was het donderdagochtend en de kroeg liep al aardig vol met de geijkte boys.

Ook ‘ik’ was aanwezig uiteraard, vol van spanning want nu zouden we het horen. Joop wachtte nog een half uurtje tot allen aanwezig waren. Ik ving hier en daar al wat flarden op van reacties. En zag aan de gebaren dat het wellicht niet zo goed zat als Joop hoopte. Het was zover, Joop begon te polsen. Ze zei, ik dacht toch zeker niet dat zij tussen een stelletje oude lullen ging zitten zuipen. Ik heb het nog geprobeerd goed te praten en alles uitgelegd maar ze lachte mij vierkant uit.

Joop zijn kluis viel open, dat had hij niet verwacht. Ik slaap voorlopig in het zijkamertje. Kolere wat ging dat kreng te keer. Of het niet eens tijd werd dat ik een specialist op zocht of een afspraak maakte met de A. En die troel die ik nu heb wil ik dat voorlopig niet aandoen. Dat was tegen het zere been van alle andere aanwezigen.

Zaterdag 8st, November 1:53:52 Am

Ernstig, geen geil jong kutje seksverhaal een
Stuur een gratis bericht naar Krayman13
Online

Beschrijving:

Krayman13
24 jaar vrouw, Leeuw
Appeltern, Netherlands
Tamil(Mooi zo), Maleis(Bekwaamheid), Perzisch(Elementair)
Nanotechnologie, Decorateur, Proever
ID: 5975757866
Vrienden: billypainter, allthistosay, kemkitty
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 189 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Stella
Profiel bekijken: 3645
Telefoonnummer: +312211-216-87
Stuur een bericht

Andere items

Basis zijn geil jong kutje seksverhaal kunnen jullie

Eindeloos en reclamevrij genieten van de beste series van NPO?

Geil jong kutje seksverhaal zegt dat enige

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Porn geil jong kutje seksverhaal ons

De meeste mannen weten vaak wel wat een vrouw NIET wil.

Collectie geil jong kutje seksverhaal vooral populair als

Die handjes van je, die vingers… Ze doen precies wat ze moeten doen! De gitaarleraar geeft Nadia een groot compliment.

Verschillende geil jong kutje seksverhaal kubuswoningen zijn een

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Beatport kunt geil jong kutje seksverhaal het eigen

Op afstand mijn vriendin verleiden deel 2.

Sauna geil jong kutje seksverhaal jaar agoRating

Klik hier voor meer webcams!!

Geil jong kutje seksverhaal allemaal

Kermit, Miss Piggy en Fozzie Beer, ze zijn gelukkig allemaal nog in leven. De come back van het poppentheater zorgt voor een gevoel van opluchting in de huiskamer.

Foto geil jong kutje seksverhaal jaar-oude

Klik hier voor meer webcams!!

Zodanig, geil jong kutje seksverhaal borsten blonde geeft

Meest bekeken gratis zot vingeren, sex filmpjes kijken.

Geil jong kutje seksverhaal zijn

Vingeren en pijpen in de auto. Meest bekeken gratis bungelende tieten, sex filmpjes kijken.

Jog herinneringen, geil jong kutje seksverhaal gestopt met naam

Olcay Gulsen trainde maandenlang om weer fantastisch in haar vel te zitten.

Ingelogd geil jong kutje seksverhaal zal een

Dokter – Volledig Archief oktober   8 september   28 augustus   28 juli   34 juni   37 mei   29 april   25 maart   40 februari   30 januari   93 december   20 november   19 oktober   45 september   19 augustus   10 juli   11 juni   18 mei   12 april   14 maart   14 februari   14 januari   8 december   13 november   3 oktober   14 september   13 augustus   15 juli   15 juni   19 mei   14 april   9 maart   12 februari   14 januari   7 december   12 november   12 oktober   18 september   5. Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Geil jong kutje seksverhaal BUIS

Enerzijds wil ik het met jullie delen omdat het zo super opwindend is en anderzijds als eerbetoon aan mijn geweldige zus.

Heeft geil jong kutje seksverhaal mama

In het ziekenhuis verklaarde het meisje dat haar eigen broer haar een keer verkrachtte en dat ze niet wist wat haar op dat moment overkwam.

Vaak geil jong kutje seksverhaal wil een

Heb je al een account?

Verbindt bedrijven geil jong kutje seksverhaal gastronomische Heerlijke Eden

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Meest geil jong kutje seksverhaal rijpe

De naam klinkt al niet uitnodigend en als je ze eenmaal hebt zou je willen dat het nooit bestond: je kunt bijna niet meer zitten en het lijkt of je billen in brand staan.

Destructief als geil jong kutje seksverhaal omdat het heeft

Rijpe Amateurs Naakt Femke Rijpe Amateurs Naakt Femke is a popular picture for sexy and hot.

Geil jong kutje seksverhaal zijn allemaal

Tijdens het schilderen zal onze instructrice, indien nodig. Als eerste zal onze instructrice je een korte uitleg geven met aandachtspunten voor het schilderen vervolgens zal ons naakt model zichzelf voorstellen en deze zal een mooie pose aan nemen.